Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangi Belediye Başkanı Kardeşini Başkan Yardımcısı Yaptı?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2015 - 17:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hangi Belediye Başkanı Kardeşini Başkan Yardımcısı Yaptı?

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin ardından ilçe abi kardeş dayanışması ile çalkalanıyor. Nevşehir’in Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinden sonra Belediye de adeta köklü bir değişikliğe gitti. Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli olan Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’in kardeşi Naci Güven, seçimlerin ardından kendisini Kozaklı Belediyesi’ne görevli olarak aldırttı. Daha sonra ise Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından kardeşi Naci Güven Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kozaklı halkı ise yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Belediye Başkanı Güven’e karşı adeta isyan bayrağı açmış durumda. Şimdi Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’e soruyoruz. Kardeşinizi neden Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Kozaklı Belediyesi’ne geçirttiniz? Neden kardeşiniz Naci Güven’i Kozaklı Belediye Başkan Yardımcısı yaptınız? Kozaklı Belediye Başkan Yardımcılığı yapacak başka kimse yok muydu? Kardeşinizi Belediyeden daha fazla maaş alsın diye mi Belediye Başkan Yardımcısı yaptınız?  

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinin ardından ilçe abi kardeş dayanışması ile çalkalanıyor.

Nevşehir’in Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinden sonra Belediye de adeta köklü bir değişikliğe gitti. Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli olan Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’in kardeşi Naci Güven, seçimlerin ardından kendisini Kozaklı Belediyesi’ne görevli olarak aldırttı.

Daha sonra ise Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven tarafından kardeşi Naci Güven Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kozaklı halkı ise yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Belediye Başkanı Güven’e karşı adeta isyan bayrağı açmış durumda.

Şimdi Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven’e soruyoruz.

Kardeşinizi neden Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Kozaklı Belediyesi’ne geçirttiniz?

Neden kardeşiniz Naci Güven’i Kozaklı Belediye Başkan Yardımcısı yaptınız?

Kozaklı Belediye Başkan Yardımcılığı yapacak başka kimse yok muydu?

Kardeşinizi Belediyeden daha fazla maaş alsın diye mi Belediye Başkan Yardımcısı yaptınız?

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.