Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangi memurlar devlet için 2 saat bile çalışmıyor?

GÜNCEL 26.09.2019 - 18:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hangi memurlar devlet için 2 saat bile çalışmıyor?

Nevşehir'de yayın hayatına başlayan medya50 internet gazetesi tarafından gündeme getirilen devlet dairesinde çalışmayan memurlar Nevşehir'de gündemi sarstı.
  Nevşehir’de dün yayın hayatına başlayan www.medya50.com internet gazetesinin gündeme getirdiği “Devlet için 2 saat bile çalışmıyorlar” haberi Nevşehir gündemini sarstı.   Gazeteci Muammer Başer tarafından kaleme alınan haberde bir kamu kuruluşunda görevli memurların sadece mesailerinin bilgisayar başında geçirdiklerini ve devlet için 2 saat bile çalışmadıklarını belirterek Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a çağrıda bulunması dikkatlerden kaçmadı.   Medya50 internet gazetesinde gündeme getirilen işte o haber;   "Devlet için 2 saat çalışmayan hangi memurlar?" haberi okumak için tıklayınız...  
Nevşehir'de yayın hayatına başlayan medya50 internet gazetesi tarafından gündeme getirilen devlet dairesinde çalışmayan memurlar Nevşehir'de gündemi sarstı.

 

Nevşehir’de dün yayın hayatına başlayan www.medya50.com internet gazetesinin gündeme getirdiği “Devlet için 2 saat bile çalışmıyorlar” haberi Nevşehir gündemini sarstı.

 

Gazeteci Muammer Başer tarafından kaleme alınan haberde bir kamu kuruluşunda görevli memurların sadece mesailerinin bilgisayar başında geçirdiklerini ve devlet için 2 saat bile çalışmadıklarını belirterek Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a çağrıda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

 

Medya50 internet gazetesinde gündeme getirilen işte o haber;

 

"Devlet için 2 saat çalışmayan hangi memurlar?" haberi okumak için tıklayınız...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.