Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangi Yerel Medyayı FETÖ'cular Kullanıyor?

SAĞLIK 25.10.2016 - 16:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hangi Yerel Medyayı FETÖ'cular Kullanıyor?

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açıyoruz.
  Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açıyoruz.   Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı. Bugüne kadar FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hiçbir şekilde gözaltı, adliyeye sevk ve serbest bırakılma haberi yapmaması ve sadece Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın’ın haberini ön plana çıkartması dikkatlerden kaçmadı. İşte bu haber sitesi sadece ama sadece Mahmut Aydın’ın üzerine oynaması sağlıkta ki kripto FETÖ’cuların bu yandaş medyaya sunduğu haber servisinin bir göstergesi olması da kamu oyu tarafından da büyük bir şaşkınlık içerisinde takip edildi.   Nevşehir’in FETÖ ile mücadele konusunda ki bir numaralı haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak kripto FETÖ’cuların yön vermiş olduğu bu haber sitesini çok kısa süre içerisinde kamu oyu ile paylaşacağız.
Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açıyoruz.

 

Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Sağlık özel dosyamızı açıyoruz.

 

Nevşehir Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında gözaltına alınması özellikle Nevşehir’de özellikle sadece bir haber sitesinde ön plana çıkartılmıştı. Bugüne kadar FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hiçbir şekilde gözaltı, adliyeye sevk ve serbest bırakılma haberi yapmaması ve sadece Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Aydın’ın haberini ön plana çıkartması dikkatlerden kaçmadı. İşte bu haber sitesi sadece ama sadece Mahmut Aydın’ın üzerine oynaması sağlıkta ki kripto FETÖ’cuların bu yandaş medyaya sunduğu haber servisinin bir göstergesi olması da kamu oyu tarafından da büyük bir şaşkınlık içerisinde takip edildi.

 

Nevşehir’in FETÖ ile mücadele konusunda ki bir numaralı haber sitesi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak kripto FETÖ’cuların yön vermiş olduğu bu haber sitesini çok kısa süre içerisinde kamu oyu ile paylaşacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.