Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hangisi Doğru Söylüyor?

SİYASET 25.09.2017 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hangisi Doğru Söylüyor?

MHP’de Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa mı etti yoksa ihraç mı edildi.
  MHP’de Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa mı etti yoksa ihraç mı edildi.   MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un partiden ihraç edildiğini ifade ederken Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise MHP’den kendisinin istifa ettiğini söyledi.   Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy www.lalehaber.com haber sitesinin “Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy MHP’den İhraç Edildi” haberinin ardından mail yolu ile haber merkezimize ulaşarak, “ Ekte sunduğum posta zarfı içindeki yazıdan da anlaşılacağı üzere bu yazıda savunmam için verilen süre 22.09.2017 de dolmaktadır. Ben Vahdi Arısoy olarak 19.09.2017 tarihinde istifa ettim.  MHP İl Başkanı ihraç diyorsa yalan söylemektedir. Haber düzeltilmediği zaman komu oyunu yanlış bilgilendirmeden dolayı dava edeceğimin bilinmesini rica ederim” açıklamasında bulundu.   Lale Haber olarak soruyoruz?   - MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya soruyoruz, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy MHP’den ihraç mı oldu yoksa kendisi mi istifa etti. Belediye Başkanı Arısoy haber merkezimize İl Başkanı ihraç diyorsa yalan söylemektedir açıklaması karşısında siz ne diyeceksiniz.   - Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a soruyoruz, Sayın Belediye Başkanı madem istifa ettiniz neden elinize ihraç belgesi geldikten sonra istifa ediyorum dediniz. Ve neden MHP’den madem istifa etmek vardı aklınızda neden bugüne kadar çıkıp istifa ediyorum demediniz. 
MHP’de Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa mı etti yoksa ihraç mı edildi.

 

MHP’de Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy istifa mı etti yoksa ihraç mı edildi.

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un partiden ihraç edildiğini ifade ederken Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise MHP’den kendisinin istifa ettiğini söyledi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy www.lalehaber.com haber sitesinin “Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy MHP’den İhraç Edildi” haberinin ardından mail yolu ile haber merkezimize ulaşarak, “ Ekte sunduğum posta zarfı içindeki yazıdan da anlaşılacağı üzere bu yazıda savunmam için verilen süre 22.09.2017 de dolmaktadır. Ben Vahdi Arısoy olarak 19.09.2017 tarihinde istifa ettim.  MHP İl Başkanı ihraç diyorsa yalan söylemektedir. Haber düzeltilmediği zaman komu oyunu yanlış bilgilendirmeden dolayı dava edeceğimin bilinmesini rica ederim” açıklamasında bulundu.

 

Lale Haber olarak soruyoruz?

 

- MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya soruyoruz, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy MHP’den ihraç mı oldu yoksa kendisi mi istifa etti. Belediye Başkanı Arısoy haber merkezimize İl Başkanı ihraç diyorsa yalan söylemektedir açıklaması karşısında siz ne diyeceksiniz.

 

- Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a soruyoruz, Sayın Belediye Başkanı madem istifa ettiniz neden elinize ihraç belgesi geldikten sonra istifa ediyorum dediniz. Ve neden MHP’den madem istifa etmek vardı aklınızda neden bugüne kadar çıkıp istifa ediyorum demediniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.