Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisanı Kutladı

EĞİTİM 26.04.2017 - 09:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisanı Kutladı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşku İle Kutladı
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  Coşku İle Kutladı   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Birimimizde çocukların ,velilerin ve gönüllülerin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutladı.   Programa gönüllülerin yazdığı Fedor Amca’nın Maceraları  adlı iki perdelik tiyatro oyunu sergiledi  çocuklar ve veliler  tarafından çok sevildi ilgi ile izlendi.   İkinci bölümde ise yarışmalar düzenlendi .Yine çocukların unutamayacağı bir 23 Nisan’ı daha kutlamanın mutluğunu yaşandı.     Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:  Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor.   Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi)  ile 72 noktada çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 2,5 milyondan fazla çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor.   Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.  
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşku İle Kutladı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Nevşehir Hanife-Tevfik Aktekin Öğrenim Birimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  Coşku İle Kutladı

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Birimimizde çocukların ,velilerin ve gönüllülerin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutladı.

 

Programa gönüllülerin yazdığı Fedor Amca’nın Maceraları  adlı iki perdelik tiyatro oyunu sergiledi  çocuklar ve veliler  tarafından çok sevildi ilgi ile izlendi.

 

İkinci bölümde ise yarışmalar düzenlendi .Yine çocukların unutamayacağı bir 23 Nisan’ı daha kutlamanın mutluğunu yaşandı.

 

 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında: 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor.

 

Türkiye genelinde, 31 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 38 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (gezici öğrenim birimi)  ile 72 noktada çocuklarımıza eğitim desteği hizmeti sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana 2,5 milyondan fazla çocuğumuza verdiği eğitim desteğini on binlerce gönüllüsü ile gerçekleştiriyor.

 

Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.org adresi ziyaret edilebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.