Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hatipoğlu gençlik söyleşilerinin konuğu oldu

EĞİTİM 29.11.2019 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hatipoğlu gençlik söyleşilerinin konuğu oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Genciz Biz temalı program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Genciz Biz temalı program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.   Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Kültür ve Kongre Merkezi  Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlenerek, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Erdoğan Çiçek, Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, Akademisyenler, öğrenciler ve halkın yoğun katılımı ile izlendi.   M. Ahmet Fescioğlu ve Fırat Türkmen’in konseriyle ile devam eden program Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşması ile sürerek  Gençlik ve Spor İl Müdürünün hediye taktimi ile sona erdi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Genciz Biz temalı program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Genciz Biz temalı program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk oldu.

 

Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Kültür ve Kongre Merkezi  Damat İbrahim Paşa Salonunda düzenlenerek, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Erdoğan Çiçek, Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk, Akademisyenler, öğrenciler ve halkın yoğun katılımı ile izlendi.

 

M. Ahmet Fescioğlu ve Fırat Türkmen’in konseriyle ile devam eden program Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşması ile sürerek  Gençlik ve Spor İl Müdürünün hediye taktimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.