Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hayatın Anlamı Kitap projesi üçüncü yılına girdi

İLÇELER 09.10.2019 - 11:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hayatın Anlamı Kitap projesi üçüncü yılına girdi

Ürgüp ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı tarafından başlatılan ve Proje koordinatörlüğünü eşi Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından yürütülen, Hayatın Anlamı Kitap projesi 3.yılını bir konserle 2019-2020 eğitim yılına merhaba dedi.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı tarafından başlatılan ve Proje koordinatörlüğünü eşi Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından yürütülen, Hayatın Anlamı Kitap projesi 3.yılını bir konserle 2019-2020 eğitim yılına merhaba dedi.   Mustafapaşa Köyünde düzenlenen Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, eşi Gülcihan Öner, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir JAKEM Komutanı Albay Ercan Altın, Litvanya Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Hasan Ali Karasar, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.   Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra davetliler 10 dakika kitap okudular. Diyarbakır  Klasik Türk Müziği Korosunun konseri ile program sona erdi.  
Ürgüp ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı tarafından başlatılan ve Proje koordinatörlüğünü eşi Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından yürütülen, Hayatın Anlamı Kitap projesi 3.yılını bir konserle 2019-2020 eğitim yılına merhaba dedi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı tarafından başlatılan ve Proje koordinatörlüğünü eşi Arzu Güleryüz Maraşlı tarafından yürütülen, Hayatın Anlamı Kitap projesi 3.yılını bir konserle 2019-2020 eğitim yılına merhaba dedi.

 

Mustafapaşa Köyünde düzenlenen Programa Kaymakam Mehmet Maraşlı, eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, eşi Gülcihan Öner, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir JAKEM Komutanı Albay Ercan Altın, Litvanya Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Hasan Ali Karasar, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra davetliler 10 dakika kitap okudular. Diyarbakır  Klasik Türk Müziği Korosunun konseri ile program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.