MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hayatından memnun olmayanlar bu haberi okusun

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2013 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hayatından memnun olmayanlar bu haberi okusun

Küçük yaşında sokaklarda çöplükte topladıklarını satarak para kazanan E.B, geçen yıl babasının vefat ettiğini ve kendisinden başka kardeşi olmadığı için yatalak annesine bakmak zorunda kaldığını söyledi. Annesine bakmak için çöp topladığından dolayı okula gidemediğini de belirten E.B, “Annem evde yatalak yatıyor. Ben okula gitseydim annem şimdi ölmüştü. Babam hastalıktan öldü evde ben ve annem kaldık. Dışarıda topladıklarım ile günlük 5 ile 10 TL arasında kazacım oluyor. Bazı günler de hiç para kazanamıyorum” dedi.Annesine bakmak için çöplerden topladıklarını çuvala dolduran E.B, kendinden büyük çuvalı taşırken adeta yükün altında eziliyor. Kaynak: Milliyet
Küçük yaşında sokaklarda çöplükte topladıklarını satarak para kazanan E.B, geçen yıl babasının vefat ettiğini ve kendisinden başka kardeşi olmadığı için yatalak annesine bakmak zorunda kaldığını söyledi. Annesine bakmak için çöp topladığından dolayı okula gidemediğini de belirten E.B, “Annem evde yatalak yatıyor.
Ben okula gitseydim annem şimdi ölmüştü. Babam hastalıktan öldü evde ben ve annem kaldık. Dışarıda topladıklarım ile günlük 5 ile 10 TL arasında kazacım oluyor. Bazı günler de hiç para kazanamıyorum” dedi.Annesine bakmak için çöplerden topladıklarını çuvala dolduran E.B, kendinden büyük çuvalı taşırken adeta yükün altında eziliyor.

Kaynak: Milliyet
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.