Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir bugün konser var!

NEVŞEHİR 02.10.2021 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Haydi Nevşehir bugün konser var!

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Ülküde Birlik Konseri ’ne katılım gösterecek sürpriz sanatçılar belli oldu
    Pandemi nedeniyle 2020 yılı Şubat ayında yapılamayan “Ülküde Birlik Konseri” Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor salonunda bugün saat 19:23’de başlayacak. Sunuculuğunu İskender Mesut Kömürcü’nün yaptığı konserde Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak’ın yanı sıra Ozan Manas ve Grup Turan ekibi sahne alacak. Büyük bir coşku ile gerçekleşecek konser içerisinde ise renkli aktivitelerde yer alacak. Konser öncesinde salon girişinde satılan çikolatalarda ki numaralarda insanları büyük hediyeler bekleyecek.   Toplamda 400 kişinin katılabileceği bu çekilişte; içerisinde balon turu, at turu, aile ile birlikte ücretsiz akşam yemeği ve sabah kahvaltıları, ehliyetler, alışveriş çekleri gibi 70’e yakın hediye sahibini bulacak.  Bu eğlence dolu çekilişin ardından çeşitli spor dallarında Türkiye derecesi elde eden Ülkü Ocakları mensubu gençler ödüllendirilecek.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Ülküde Birlik Konseri ’ne katılım gösterecek sürpriz sanatçılar belli oldu

 

 

Pandemi nedeniyle 2020 yılı Şubat ayında yapılamayan “Ülküde Birlik Konseri” Nevşehir Damat İbrahimpaşa Spor salonunda bugün saat 19:23’de başlayacak. Sunuculuğunu İskender Mesut Kömürcü’nün yaptığı konserde Ünlü Sanatçı Ahmet Şafak’ın yanı sıra Ozan Manas ve Grup Turan ekibi sahne alacak. Büyük bir coşku ile gerçekleşecek konser içerisinde ise renkli aktivitelerde yer alacak. Konser öncesinde salon girişinde satılan çikolatalarda ki numaralarda insanları büyük hediyeler bekleyecek.

 

Toplamda 400 kişinin katılabileceği bu çekilişte; içerisinde balon turu, at turu, aile ile birlikte ücretsiz akşam yemeği ve sabah kahvaltıları, ehliyetler, alışveriş çekleri gibi 70’e yakın hediye sahibini bulacak.  Bu eğlence dolu çekilişin ardından çeşitli spor dallarında Türkiye derecesi elde eden Ülkü Ocakları mensubu gençler ödüllendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.