Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi, Nevşehir İsrail’i Boykot Ediyoruz

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2014 - 01:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi, Nevşehir İsrail’i Boykot Ediyoruz

İsrail fütursuzca Gazze’de yaşayan Müslüman kardeşlerimize çoluk çocuk demeden hamile bayanları katlediyor. Tüm Türkiye ayakta İsrail’e lanet yağdırıyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com Haber sitesi olarak sizlerin sesi oluyoruz. İsrail’i boykot ile ilgili tüm görüşlerinizi lalehaber@hotmail.com mail adresimize gönderebilirsiniz. Tepki sizden yayınlamak bizden. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen Nevşehir’de Yöneticiliğini yapmış olduğum apartman girişinde yapmış olduğumuz boykotu diğer yönetici arkadaşlarımızda beğendiler. Umut ediyorum bu eylemimiz Türkiye’ye örnek olacaktır. Diğer yönetici arkadaşlarımızda bu protesto afişlerini apartman girişlerine asacakları söylediler. Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.  Ülkü Aslan Size bir öneri. Ürün ürün marka marka akıllarda kalması zor. Bence ısrarla barkod numarası yayınlayın. Barkodu 7290 ve 8690 ile başlayan tüm ürünler İsrail malıdır. Bunu bilsin halk yeter. Aldığı ürünün barkoduna sadece 8 690 lar Türkiye’de İsraillilerin üretim yerlerinde üretilen ürünler. Nevşehirliler bu barkod numaralarından İsrail ürünlerini görebilir ve boykot edebilirler. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver; "Nevşehirimizde boykot dalga dalga yayılıyor. Hemşehrilerimizin göstediği duyarlılığa yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun.”
İsrail fütursuzca Gazze’de yaşayan Müslüman kardeşlerimize çoluk çocuk demeden hamile bayanları katlediyor. Tüm Türkiye ayakta İsrail’e lanet yağdırıyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com Haber sitesi olarak sizlerin sesi oluyoruz. İsrail’i boykot ile ilgili tüm görüşlerinizi lalehaber@hotmail.com mail adresimize gönderebilirsiniz. Tepki sizden yayınlamak bizden.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen
Nevşehir’de Yöneticiliğini yapmış olduğum apartman girişinde yapmış olduğumuz boykotu diğer yönetici arkadaşlarımızda beğendiler. Umut ediyorum bu eylemimiz Türkiye’ye örnek olacaktır. Diğer yönetici arkadaşlarımızda bu protesto afişlerini apartman girişlerine asacakları söylediler. Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. 



Ülkü Aslan
Size bir öneri. Ürün ürün marka marka akıllarda kalması zor. Bence ısrarla barkod numarası yayınlayın. Barkodu 7290 ve 8690 ile başlayan tüm ürünler İsrail malıdır. Bunu bilsin halk yeter. Aldığı ürünün barkoduna sadece 8 690 lar Türkiye’de İsraillilerin üretim yerlerinde üretilen ürünler. Nevşehirliler bu barkod numaralarından İsrail ürünlerini görebilir ve boykot edebilirler.



Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver;
"Nevşehirimizde boykot dalga dalga yayılıyor. Hemşehrilerimizin göstediği duyarlılığa yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.