Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir maça!

SPOR 13.02.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir maça!

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’da, Kırmızı Beyazlı yönetim hafta sonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor müsabakası öncesinde taraftarlara çağrıda bulunularak maça davet edildi.
  TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’da, Kırmızı Beyazlı yönetim hafta sonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor müsabakası öncesinde taraftarlara çağrıda bulunularak maça davet edildi. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya yaptığı açıklamada, takımlarının 21. haftası geride kalan ligde topladığı 43 puanla lider durumda olduğunu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu hatırlattı. Kırmızı Beyazlı ekibin 17 Şubat 2019 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligde 36 puan ile 3. Sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacağını ifade eden Kaya, bu maçta tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Kaya; “Biz bu yolu şampiyonluk parolası ile çıktık ve buna ulaşacağımıza inanıyorum. Bu hafta gerçekten önemli bir maçımız var. Bu maçta taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirerek 3 puan hediye etmek istiyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yönetim kadromuz buna inanıyor” dedi. Gazi Stadı’nda oynanacak olan Nevşehir Belediyespor -Nazilli Belediyespor müsabakasında tüm stadın dolacağına inandığını kaydeden Kaya, taraftarlardan her zamanki desteklerini arttırarak sürdürmelerini istedi. Taraftarların özellikle kendi evlerinde oynadıkları müsabakalarda en önemli güçleri olduğunu vurgulayan Kaya; “Bu güne hep yanımızda olan taraftarlarımızın desteğinin şampiyonluğa bu kadar yaklaştığımız dönemde artarak süreceğine yürekten inanıyorum. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlarımızdan biri olan Nazilli Belediyespor maçında da taraftarlarımızın stadı doldurarak doksan dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Bu desteği verirken taraftarlardan ricamız kulübümüzün ceza almaması için kötü tezahüratta bulunmamaları ve merdiven boşluklarına oturmamaları. Fedakar taraftarlarımızın bu desteğinin sonucu onlara sezon şampiyonluk kupasını hediye edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’da, Kırmızı Beyazlı yönetim hafta sonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor müsabakası öncesinde taraftarlara çağrıda bulunularak maça davet edildi.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor’da, Kırmızı Beyazlı yönetim hafta sonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor müsabakası öncesinde taraftarlara çağrıda bulunularak maça davet edildi.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya yaptığı açıklamada, takımlarının 21. haftası geride kalan ligde topladığı 43 puanla lider durumda olduğunu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu hatırlattı. Kırmızı Beyazlı ekibin 17 Şubat 2019 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligde 36 puan ile 3. Sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacağını ifade eden Kaya, bu maçta tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Kaya; “Biz bu yolu şampiyonluk parolası ile çıktık ve buna ulaşacağımıza inanıyorum. Bu hafta gerçekten önemli bir maçımız var. Bu maçta taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirerek 3 puan hediye etmek istiyoruz. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yönetim kadromuz buna inanıyor” dedi.

Gazi Stadı’nda oynanacak olan Nevşehir Belediyespor -Nazilli Belediyespor müsabakasında tüm stadın dolacağına inandığını kaydeden Kaya, taraftarlardan her zamanki desteklerini arttırarak sürdürmelerini istedi. Taraftarların özellikle kendi evlerinde oynadıkları müsabakalarda en önemli güçleri olduğunu vurgulayan Kaya; “Bu güne hep yanımızda olan taraftarlarımızın desteğinin şampiyonluğa bu kadar yaklaştığımız dönemde artarak süreceğine yürekten inanıyorum. Şampiyonluk yolunda en önemli maçlarımızdan biri olan Nazilli Belediyespor maçında da taraftarlarımızın stadı doldurarak doksan dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Bu desteği verirken taraftarlardan ricamız kulübümüzün ceza almaması için kötü tezahüratta bulunmamaları ve merdiven boşluklarına oturmamaları. Fedakar taraftarlarımızın bu desteğinin sonucu onlara sezon şampiyonluk kupasını hediye edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.