Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Şampiyonluğa

SPOR 08.01.2018 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Şampiyonluğa

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda Aksaray Belediyespor’u konuk edecek.
  BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor 14 Ocak Pazar günü Gazi Stadyumunda Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Nevşehirspor taraftar gurubu Meterisliler ise Aksaray Belediyespor ile oynanacak zorlu maç öncesinde özel olarak hazırlanırken tüm Nevşehir halkını da şampiyonluk yolunda Nevşehirspor’u yalnız bırakmama çağrısında bulundular.   Ya Tamam Ya Şampiyonluk   Hafta sonunda oynanacak olan şampiyonluk yolunda ki Aksaray Belediyespor maçı Nevşehirspor için adeta hayati önem taşıyor. Nitekim ligin ilk yarısında ki maçta deplasmanda Aksaray Belediyespor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda ki karşılaşmada da rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacak.   Nevşehirspor’un Aksaray Belediyespor’u konuk edeceği maçta ise 12.adama büyük iş düşecek. Maçın başlama vuruşuyla birlikte takımlarına 90 dakika destek verecek olan 12.adam şampiyonluk yolunda ki maçta Aksaray Belediyesporlu futbolcuları baskı altında tutmayı hedefliyor.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak tüm Nevşehir halkını 14 Ocak Pazar günü oynanacak olan Nevşehirspor-Aksaray Belediyespor maçında takımımız desteklemeye davet ediyoruz. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda Aksaray Belediyespor’u konuk edecek.

 

BAL Ligi 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Nevşehirspor 14 Ocak Pazar günü Gazi Stadyumunda Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Nevşehirspor taraftar gurubu Meterisliler ise Aksaray Belediyespor ile oynanacak zorlu maç öncesinde özel olarak hazırlanırken tüm Nevşehir halkını da şampiyonluk yolunda Nevşehirspor’u yalnız bırakmama çağrısında bulundular.

 

Ya Tamam Ya Şampiyonluk

 

Hafta sonunda oynanacak olan şampiyonluk yolunda ki Aksaray Belediyespor maçı Nevşehirspor için adeta hayati önem taşıyor. Nitekim ligin ilk yarısında ki maçta deplasmanda Aksaray Belediyespor’u 1-0 mağlup eden temsilcimiz Nevşehirspor hafta sonunda ki karşılaşmada da rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacak.

 

Nevşehirspor’un Aksaray Belediyespor’u konuk edeceği maçta ise 12.adama büyük iş düşecek. Maçın başlama vuruşuyla birlikte takımlarına 90 dakika destek verecek olan 12.adam şampiyonluk yolunda ki maçta Aksaray Belediyesporlu futbolcuları baskı altında tutmayı hedefliyor.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak tüm Nevşehir halkını 14 Ocak Pazar günü oynanacak olan Nevşehirspor-Aksaray Belediyespor maçında takımımız desteklemeye davet ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.