MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Şehitlerimiz İçin Bayrak Asalım

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2015 - 12:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Şehitlerimiz İçin Bayrak Asalım

  Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı Turgay Çetin, Hakkari Dağlıca’da PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada; “Hakkâri Dağlıca’daki hain saldırıyı lanetliyoruz. Bu amaçla tüm teşkilatlarımız, üyelerimiz ve kamuoyunu şehitlerimiz için bayrak asmaya ve şehit cenazelerimize katılarak PKK terör örgütüne ve teröre karşı tepki oluşturmaya davet ediyoruz. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.” dedi.
 

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Başkanı Turgay Çetin, Hakkari Dağlıca’da PKK terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Çetin, yapmış olduğu açıklamada;

“Hakkâri Dağlıca’daki hain saldırıyı lanetliyoruz. Bu amaçla tüm teşkilatlarımız, üyelerimiz ve kamuoyunu şehitlerimiz için bayrak asmaya ve şehit cenazelerimize katılarak PKK terör örgütüne ve teröre karşı tepki oluşturmaya davet ediyoruz. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.