Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir,Türkiye Kupası Maçında Nevşehirsporumuza Desteğe

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2014 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir,Türkiye Kupası Maçında Nevşehirsporumuza Desteğe

Nevşehir spor Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Yeşil Kırşehir spor ile karşılaşacak. Maç Nevşehir Gazi Stadyumunda 3 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak. Nevşehirspor geçtiğimiz sezon da Yeşil Kırşehir spor ile karşılaşmış ve Kırşehir’de oynanan müsabaka berabere tamamlanmıştı. Maçın hemen ardından ise Kırşehir sporlu futbolcular ve taraftarlar Nevşehir sporlu futbolculara ve yöneticilere saldırmıştı. İşte gün bu gün. Nevşehir spor G.K 3 Eylül 20144 Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Yeşil Kırşehir sporu konukediyor. Haydi Nevşehir tek yürek olalım ve temsilcimiz Nevşehir sporu sportmence destekleyelim. Yeşil Kırşehir spora sahayı dar edelim ve nasıl centilmenlik olurmuş gösterelim. Büyük Nevşehir taraftarı 3 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 16.00’da Gazi Stadyumunda buluşuyor. 
Nevşehir spor Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Yeşil Kırşehir spor ile karşılaşacak. Maç Nevşehir Gazi Stadyumunda 3 Eylül Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak. Nevşehirspor geçtiğimiz sezon da Yeşil Kırşehir spor ile karşılaşmış ve Kırşehir’de oynanan müsabaka berabere tamamlanmıştı. Maçın hemen ardından ise Kırşehir sporlu futbolcular ve taraftarlar Nevşehir sporlu futbolculara ve yöneticilere saldırmıştı.
İşte gün bu gün. Nevşehir spor G.K 3 Eylül 20144 Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Yeşil Kırşehir sporu konukediyor. Haydi Nevşehir tek yürek olalım ve temsilcimiz Nevşehir sporu sportmence destekleyelim. Yeşil Kırşehir spora sahayı dar edelim ve nasıl centilmenlik olurmuş gösterelim.
Büyük Nevşehir taraftarı 3 Eylül 2014 Çarşamba günü saat 16.00’da Gazi Stadyumunda buluşuyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.