Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Takımını Yalnız Bırakma

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2015 - 08:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Takımını Yalnız Bırakma

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligde 4. Hafta karşılaşmasında şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Türk Metal Kırıkkale mağlubiyeti ile başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligin ikinci haftasında ise grubun güçlü takımlarından Yozgat Sporu 2-0 mağlup etmişti. Liglere 3. Hafta maçlarının ertelenmesiyle birlikte ligin 4. Haftasında 18 Ekim Pazar günü saat 15.00’te grupta şuan lider olan Yeni Altındağ Belediye sporu konuk edecek olan Nevşehir spor maçta rakibini mağlup ederek önemli bir virajı da atlatmak istiyor. Nevşehir Spor Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ise tüm Nevşehir’i tribünlere bekliyor. 2015-2016 futbol sezonuna ciddi transferler yaparak şampiyonluk hedefleyen Nevşehir sporu Nevşehir halkı olarak bu önemli maçta yalnız bırakmamalıyız. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm Nevşehirli sporseverleri 18 Ekim Pazar saat 15.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan Yeni Altındağ Belediye Spor maçına davet ediyoruz. Haydi Nevşehir takımına sahip çık. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 4. hafta oynanacak diğer maçlar ise şöyle; Azatlı Spor – Yeşil Kırşehir Spor Hacılar Erciyes – Yıldızeli Birlik Kayseri Şeker Spor – Yozgat Spor Kazan Belediye Spor – Çankırı Belediye Nevşehir Spor – Yeni Altındağ Belediye Sivas Emniyetgücü – Kayseri Yol Spor   

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligde 4. Hafta karşılaşmasında şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Türk Metal Kırıkkale mağlubiyeti ile başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligin ikinci haftasında ise grubun güçlü takımlarından Yozgat Sporu 2-0 mağlup etmişti. Liglere 3. Hafta maçlarının ertelenmesiyle birlikte ligin 4. Haftasında 18 Ekim Pazar günü saat 15.00’te grupta şuan lider olan Yeni Altındağ Belediye sporu konuk edecek olan Nevşehir spor maçta rakibini mağlup ederek önemli bir virajı da atlatmak istiyor.

Nevşehir Spor Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ise tüm Nevşehir’i tribünlere bekliyor. 2015-2016 futbol sezonuna ciddi transferler yaparak şampiyonluk hedefleyen Nevşehir sporu Nevşehir halkı olarak bu önemli maçta yalnız bırakmamalıyız.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak tüm Nevşehirli sporseverleri 18 Ekim Pazar saat 15.00’te Gazi Stadyumunda oynanacak olan Yeni Altındağ Belediye Spor maçına davet ediyoruz. Haydi Nevşehir takımına sahip çık.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 4. hafta oynanacak diğer maçlar ise şöyle;

Azatlı Spor – Yeşil Kırşehir Spor
Hacılar Erciyes – Yıldızeli Birlik
Kayseri Şeker Spor – Yozgat Spor
Kazan Belediye Spor – Çankırı Belediye
Nevşehir SporYeni Altındağ Belediye
Sivas Emniyetgücü – Kayseri Yol Spor 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.