Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Takımını Yalnız Bırakma

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2015 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Takımını Yalnız Bırakma

Nevşehir Spor Bölgesel Amatör Ligde kritik bir maça çıkacak. Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligde kader maçına çıkıyor. Genç Meterisliler Taraftar Derneği ise tüm Nevşehir halkın ligde karşılaşılacak olan Yeni Altındağ Belediye Spor maçına davet ediyor. HAYDİ, NEVŞEHİR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA Nevşehir Spor – Yeni Altındağ Belediye Spor Saat: 15.00 Yer: Gazi Stadyumu Unutma! Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz…  

Nevşehir Spor Bölgesel Amatör Ligde kritik bir maça çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Spor ligde kader maçına çıkıyor. Genç Meterisliler Taraftar Derneği ise tüm Nevşehir halkın ligde karşılaşılacak olan Yeni Altındağ Belediye Spor maçına davet ediyor.


HAYDİ, NEVŞEHİR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA

Nevşehir Spor – Yeni Altındağ Belediye Spor

Saat: 15.00

Yer: Gazi Stadyumu

Unutma!
Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz…

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.