Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HAYKONFED Nevşehir'de İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR 21.08.2017 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

HAYKONFED Nevşehir'de İncelemelerde Bulundu

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Gönüllüleri Nevşehir ve ilçelerinde bakım evlerini ziyaret etti.
  Hayvanların Yaşam Hakları  Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve  Gönüllüleri Nevşehir ve ilçelerinde bakım evlerini ziyaret etti. HAYKONFED Başkan Yardımcısı  Haydar Özkan ve Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Gönüllüleri  Sevinç Dörtkol, Nehir Solak, Nuray Temuroğlu ve Kader Ayan  önderliğinde bakımevi ziyaretleri yapıldı. Nevşehir ve ilçelerinde bulunan bakım evlerini ziyaret ederek eksiklikleri giderme yönünde çalışma başlattılar. Ziyaretler arasında bulunan Avanos Belediye Bakımevi, Ürgüp Belediyesi Bakımevi ve Nevşehir Belediye Bakımevi’nin eksiklikleri tespit edildi. Eksiklikler bir rapor haline getirip Nevşehir de ilgili makamlara ulaştırıldı. Bakım evleri ziyaretlerinin ardından HAYKONFED gönüllüleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’i , Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Orman Su İşleri Şube Müdürü Erol Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Eksikliklerin en yakın zamanda giderilmesi için gerekli mercilerden söz alan HAYKONFED gönüllüleri Vali AKTAŞ’a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Seçen’e  ve  Avanos Belediye Başkanı İsmet Ince'ye  teşekkürlerini sundular.   
Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Gönüllüleri Nevşehir ve ilçelerinde bakım evlerini ziyaret etti.

 

Hayvanların Yaşam Hakları  Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve  Gönüllüleri Nevşehir ve ilçelerinde bakım evlerini ziyaret etti.


HAYKONFED Başkan Yardımcısı  Haydar Özkan ve Anadolu Hayvan Hakları Federasyon Gönüllüleri  Sevinç Dörtkol, Nehir Solak, Nuray Temuroğlu ve Kader Ayan  önderliğinde bakımevi ziyaretleri yapıldı.


Nevşehir ve ilçelerinde bulunan bakım evlerini ziyaret ederek eksiklikleri giderme yönünde çalışma başlattılar. Ziyaretler arasında bulunan Avanos Belediye Bakımevi, Ürgüp Belediyesi Bakımevi ve Nevşehir Belediye Bakımevi’nin eksiklikleri tespit edildi. Eksiklikler bir rapor haline getirip Nevşehir de ilgili makamlara ulaştırıldı. Bakım evleri ziyaretlerinin ardından HAYKONFED gönüllüleri Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen’i , Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Orman Su İşleri Şube Müdürü Erol Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. Eksikliklerin en yakın zamanda giderilmesi için gerekli mercilerden söz alan HAYKONFED gönüllüleri Vali AKTAŞ’a, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Seçen’e  ve  Avanos Belediye Başkanı İsmet Ince'ye  teşekkürlerini sundular. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.