Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hedef daha modern bir Gülşehir

İLÇELER 22.11.2021 - 12:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hedef daha modern bir Gülşehir

Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde belediye daha modern bir Gülşehir için çalışıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde belediye daha modern bir Gülşehir için çalışıyor.    Havaların soğumaya başlamasına rağmen yaz döneminde başlatılan çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde sürdüren Gülşehir Belediyesi yeni kademe binasının tamamlanması, yol yapım çalışmalarını ve yeni içme suyu hattı çalışmalarını hızla devam ettiriyor.    Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Daha Modern Bir Gülşehir için azim, kararlılık ve sevgiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anadolu Lisesi ve Alparslan Ortaokulu etrafında araç park alanı ve peyzaj düzenlemesi, Harmanyeri Yol Yapımı, Yeni Kademe Binası, Fatih Mahallesi Yol ve Kaldırım Yapımı ve Yeni içme suyu kaynağı hattı döşenmesi çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi.    
Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde belediye daha modern bir Gülşehir için çalışıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir İlçesinde belediye daha modern bir Gülşehir için çalışıyor. 

 

Havaların soğumaya başlamasına rağmen yaz döneminde başlatılan çalışmalarını büyük bir özveri içerisinde sürdüren Gülşehir Belediyesi yeni kademe binasının tamamlanması, yol yapım çalışmalarını ve yeni içme suyu hattı çalışmalarını hızla devam ettiriyor. 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Daha Modern Bir Gülşehir için azim, kararlılık ve sevgiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Anadolu Lisesi ve Alparslan Ortaokulu etrafında araç park alanı ve peyzaj düzenlemesi, Harmanyeri Yol Yapımı, Yeni Kademe Binası, Fatih Mahallesi Yol ve Kaldırım Yapımı ve Yeni içme suyu kaynağı hattı döşenmesi çalışmalarımız aralıksız sürüyor" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.