MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hedefimiz 200 Milyon TL'lik plasmana ulaşmak

NEVŞEHİR 04.06.2020 - 10:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hedefimiz 200 Milyon TL'lik plasmana ulaşmak

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde hedef yıl sonuna kadar 200 Milyon TL'lik kredi plasmanına ulaşmak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde hedef yıl sonuna kadar 200 Milyon TL'lik kredi plasmanına ulaşmak.   Kooperatif Başkanı Kemal Ay, şu ana kadar 110 Milyon TL kredi plasmanı sağlandığını, Haziran ayı başı itibariyle bu rakamın 150 Milyon TL'ye ulaşacağını ve yıl sonuna kadar da 2020 yılı genelinde 200 Milyon liralık kredi plasmanına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.   Nevşehirli esnaf ve sanatkarın kredi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gayret ettiklerini de vurgulayan Başkan Kemal Ay, Plasman sıkıntıları olmadığının da altını çizdi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde hedef yıl sonuna kadar 200 Milyon TL'lik kredi plasmanına ulaşmak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde hedef yıl sonuna kadar 200 Milyon TL'lik kredi plasmanına ulaşmak.

 

Kooperatif Başkanı Kemal Ay, şu ana kadar 110 Milyon TL kredi plasmanı sağlandığını, Haziran ayı başı itibariyle bu rakamın 150 Milyon TL'ye ulaşacağını ve yıl sonuna kadar da 2020 yılı genelinde 200 Milyon liralık kredi plasmanına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Nevşehirli esnaf ve sanatkarın kredi konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gayret ettiklerini de vurgulayan Başkan Kemal Ay, Plasman sıkıntıları olmadığının da altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.