MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HEM Müdürleri Ürgüp'te toplandı

İLÇELER 04.01.2021 - 12:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

HEM Müdürleri Ürgüp'te toplandı

Nevşehir İli Halk Eğitimi Merkezleri Müdürleri Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yılın son toplantısını yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İli Halk Eğitimi Merkezleri Müdürleri Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yılın son toplantısını yaptı.     Toplantı İl Hayat Boyundan Sorumlu Şube Müdürü Bilal Altan başkanlığında İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Başarılı geçen toplantı da yılın genel bir değerlendirmesi de yapıldı.    
Nevşehir İli Halk Eğitimi Merkezleri Müdürleri Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yılın son toplantısını yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İli Halk Eğitimi Merkezleri Müdürleri Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde yılın son toplantısını yaptı.  

 

Toplantı İl Hayat Boyundan Sorumlu Şube Müdürü Bilal Altan başkanlığında İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerinin katılımı ile yapıldı. Başarılı geçen toplantı da yılın genel bir değerlendirmesi de yapıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.