Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hemşire Sahnesi Çeken Ünlü Sanatçı Murat Bozu Kınıyoruz !

NEVŞEHİR 16.12.2016 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hemşire Sahnesi Çeken Ünlü Sanatçı Murat Bozu Kınıyoruz !

Nevşehir’de Lale Haber olarak sağlık haberi yaptığımızda sağlık camiasından büyük tepkiler verilirken aynı kişi yada kişilerden Murat Boz’un sahnesinde hemşireleri cinsel obje gibi göstermesine hiç tepki verilmedi.
Nevşehir’de Lale Haber olarak sağlık haberi yaptığımızda sağlık camiasından büyük tepkiler verilirken aynı kişi yada kişilerden Murat Boz’un sahnesinde hemşireleri cinsel obje gibi göstermesine hiç tepki verilmedi.   Lale Haber olarak diyoruz ki ; Ünlü sanatçı Murat Boz’un başrolünü oynadığı bir sinema filminde hemşirelik mesleğini rencide edici, gerçekle ilgisi olmayan sahnelere yer verilmesi, canını dişine takarak, bu hizmeti sunan hemşireleri rencide etmiştir.     Bir meslek grubunu rencide edici, incitici, cinsel anlamda ön plana çıkaran görüntülere yer verilmesi art niyet değilse bile büyük bir aymazlık, hadsizliktir. Yüz binlerce hemşire adına buradan sesleniyoruz: Öncelikle filmde bu tür görüntülerin yer almasından dolayı yapımcı ve yönetmen başta olmak üzere, yetkili konumdaki herkesi kınıyoruz.   Çağrımız; sinema filminden bu sahnelerin çıkarılması, aslına uygun olarak, gerçeğe eş değer sahnelerle tekrar çekilerek gösterime gidilmesidir. Sağlık çalışanları ve hemşirelerden özür dilenmesini bekliyoruz.      LALE HABER OLARAK YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.   Nevşehir’in cesur, objektif ve tarafsız haber sitesi olan www.lalehaber.com olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’dan da konuya ilgi göstermelerini, mesleğin onuruna sahip çıkılmasını, rencide edilmesine izin verilmemesi istiyoruz.   Sağlık çalışanları; her türlü zorluk altında, kendi hayatından, ailesinden fedakarlık yaparak büyük bir özveri ile görev yapmaktadır. Yurdumuzun en ücra köşelerinde ve Nevşehir’de , kar-kış demeden gerekirse yolları açarak giden, can kurtaran bu insanlar için ne yapılsa azdır.   YERİ GELİNCE ELEŞTİRİRİZ YERİ GELİNCE SAHİP ÇIKARIZ Lale Haber olarak gerek sosyal medyada gerekse Nevşehir kamuoyunda eleştirel bir haber yaptığımızda tepki gösteren kendini sağlık çalışanlarının şövalyeleri sanan sanal alemde Donkişotluk yapan sağlık sektöründeki kişi yada kurumların bu konuda neden sessiz kaldığını da merak ediyoruz.  
Nevşehir’de Lale Haber olarak sağlık haberi yaptığımızda sağlık camiasından büyük tepkiler verilirken aynı kişi yada kişilerden Murat Boz’un sahnesinde hemşireleri cinsel obje gibi göstermesine hiç tepki verilmedi.

Nevşehir’de Lale Haber olarak sağlık haberi yaptığımızda sağlık camiasından büyük tepkiler verilirken aynı kişi yada kişilerden Murat Boz’un sahnesinde hemşireleri cinsel obje gibi göstermesine hiç tepki verilmedi.

 

Lale Haber olarak diyoruz ki ; Ünlü sanatçı Murat Boz’un başrolünü oynadığı bir sinema filminde hemşirelik mesleğini rencide edici, gerçekle ilgisi olmayan sahnelere yer verilmesi, canını dişine takarak, bu hizmeti sunan hemşireleri rencide etmiştir.

 

 

Bir meslek grubunu rencide edici, incitici, cinsel anlamda ön plana çıkaran görüntülere yer verilmesi art niyet değilse bile büyük bir aymazlık, hadsizliktir. Yüz binlerce hemşire adına buradan sesleniyoruz: Öncelikle filmde bu tür görüntülerin yer almasından dolayı yapımcı ve yönetmen başta olmak üzere, yetkili konumdaki herkesi kınıyoruz.

 

Çağrımız; sinema filminden bu sahnelerin çıkarılması, aslına uygun olarak, gerçeğe eş değer sahnelerle tekrar çekilerek gösterime gidilmesidir. Sağlık çalışanları ve hemşirelerden özür dilenmesini bekliyoruz. 

 

 

LALE HABER OLARAK YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ.

 

Nevşehir’in cesur, objektif ve tarafsız haber sitesi olan www.lalehaber.com olarak Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’dan da konuya ilgi göstermelerini, mesleğin onuruna sahip çıkılmasını, rencide edilmesine izin verilmemesi istiyoruz.

 

Sağlık çalışanları; her türlü zorluk altında, kendi hayatından, ailesinden fedakarlık yaparak büyük bir özveri ile görev yapmaktadır. Yurdumuzun en ücra köşelerinde ve Nevşehir’de , kar-kış demeden gerekirse yolları açarak giden, can kurtaran bu insanlar için ne yapılsa azdır.

 

YERİ GELİNCE ELEŞTİRİRİZ YERİ GELİNCE SAHİP ÇIKARIZ

Lale Haber olarak gerek sosyal medyada gerekse Nevşehir kamuoyunda eleştirel bir haber yaptığımızda tepki gösteren kendini sağlık çalışanlarının şövalyeleri sanan sanal alemde Donkişotluk yapan sağlık sektöründeki kişi yada kurumların bu konuda neden sessiz kaldığını da merak ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.