Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Her Daim Alışverişin ve Yaşamın Merkezi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2013 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Her Daim Alışverişin ve Yaşamın Merkezi

Kurban bayramında olduğu gibi özel günlerin de vazgeçilmezleri arasında ilk sırada yerini alan Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi günde binlerce insanımıza hizmet etmeye, onlara aileleriyle birlikte eğlenme, hoş bir vakit geçirme imkanı tanımaya devam ediyor. Sadece Nevşehirlilerin değil, Kayseri başta olmak üzere çevre illerden ilimize gelenlerin de mekanı haline gelen Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinin çağdaş alışveriş, eğlence ve yaşam alanlarına ilgini her geçen gün arttığı da rahatlıkla söylenebilir. 

Kurban bayramında olduğu gibi özel günlerin de vazgeçilmezleri arasında ilk sırada yerini alan Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi günde binlerce insanımıza hizmet etmeye, onlara aileleriyle birlikte eğlenme, hoş bir vakit geçirme imkanı tanımaya devam ediyor.

Sadece Nevşehirlilerin değil, Kayseri başta olmak üzere çevre illerden ilimize gelenlerin de mekanı haline gelen Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinin çağdaş alışveriş, eğlence ve yaşam alanlarına ilgini her geçen gün arttığı da rahatlıkla söylenebilir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.