MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Her Fırsatta Ünver’in Yanında Olanlar Şimdilerde Ortada Yok

GÜNCEL 04.10.2017 - 22:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Her Fırsatta Ünver’in Yanında Olanlar Şimdilerde Ortada Yok

Önceki akşam Kanal D Ana Haber bülteninde yer alan haberde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı söylentisi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı.
  Önceki akşam Kanal D Ana Haber bülteninde yer alan haberde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı söylentisi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı.   Kanal D Ana Haber Bülteninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı tarafından bazı belediye başkanlarının istifasının alınacağının söylenmesi ve aralarında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de isminin geçmesi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise aynı gün yayımlamış olduğu bir açıklama ile haberi yalanlarken yasal hakkını arayacağını belirtti. Ünver’in bu açıklamasının ardından bir gün sonra ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de bir basın toplantısı düzenleyerek haberi yalanladı ve daha yapacak çok işimiz var dedi.   Peki Sivil Toplum Örgütleri Nerede?   Her fırsatta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yanında gazetecilere boy boy poz veren ve bugüne kadar olan tüm açıklamalarında Belediye Başkanı Hasan Ünver için kendilerine destek veren ve Nevşehir’in gelişmesinde büyük emeği var diye açıklama yapan sivil toplum örgütleri ise Kanal D Ana Haber bülteninde yayımlanan o haberin ardından adeta yer yarıldı içine girdiler. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı iddia edilen haberin ardından geçen zaman zarfında hiçbir sivil toplum örgütünün basınının karşısına çıkıp “ Biz Nevşehir Belediye Başkanımızdan memnunuz. Allah razı olsun ondan” tarzından bir açıklama bugüne kadar yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı.   Ünver’i STK’lar Yalnız Bıraktı   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in en zor gününde yalnız bırakan STK’lara soruyoruz o gün öve öve bitiremediğiniz Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ne oldu da birden bire sırt döndünüz acaba?   Nevşehir’in Gazetecileri Var   Nevşehir’de bugüne kadar hiçbir şekilde ortaya çıkıp Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’in yanındayız mesajı veremeyen sivil toplum örgütlerine buradan biz sesleniyoruz. Geçmişten bugüne kadar her zaman Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile adeta fotoğraf çektirme yarışına girerken bugün ne oldu da Ünver’i destekler bir açıklama yapamadınız?   Ancak gelin görün ki Nevşehir’de görev yapan hemen hemen tüm basın mensupları Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in açıklamalarına tıpkı geçmişte olduğu gibi bugünde yer verdi ve yanındayız mesajı verdi.     Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bizler Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Nevşehir’e daha nice hizmetler yapacağı yıllar olsun inşallah diyoruz. 
Önceki akşam Kanal D Ana Haber bülteninde yer alan haberde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı söylentisi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı.

 

Önceki akşam Kanal D Ana Haber bülteninde yer alan haberde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı söylentisi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı.

 

Kanal D Ana Haber Bülteninde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı tarafından bazı belediye başkanlarının istifasının alınacağının söylenmesi ve aralarında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de isminin geçmesi Nevşehir’de adeta şok etkisi yarattı. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ise aynı gün yayımlamış olduğu bir açıklama ile haberi yalanlarken yasal hakkını arayacağını belirtti. Ünver’in bu açıklamasının ardından bir gün sonra ise AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’de bir basın toplantısı düzenleyerek haberi yalanladı ve daha yapacak çok işimiz var dedi.

 

Peki Sivil Toplum Örgütleri Nerede?

 

Her fırsatta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yanında gazetecilere boy boy poz veren ve bugüne kadar olan tüm açıklamalarında Belediye Başkanı Hasan Ünver için kendilerine destek veren ve Nevşehir’in gelişmesinde büyük emeği var diye açıklama yapan sivil toplum örgütleri ise Kanal D Ana Haber bülteninde yayımlanan o haberin ardından adeta yer yarıldı içine girdiler. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının alınacağı iddia edilen haberin ardından geçen zaman zarfında hiçbir sivil toplum örgütünün basınının karşısına çıkıp “ Biz Nevşehir Belediye Başkanımızdan memnunuz. Allah razı olsun ondan” tarzından bir açıklama bugüne kadar yapılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Ünver’i STK’lar Yalnız Bıraktı

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in en zor gününde yalnız bırakan STK’lara soruyoruz o gün öve öve bitiremediğiniz Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ne oldu da birden bire sırt döndünüz acaba?

 

Nevşehir’in Gazetecileri Var

 

Nevşehir’de bugüne kadar hiçbir şekilde ortaya çıkıp Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver’in yanındayız mesajı veremeyen sivil toplum örgütlerine buradan biz sesleniyoruz. Geçmişten bugüne kadar her zaman Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile adeta fotoğraf çektirme yarışına girerken bugün ne oldu da Ünver’i destekler bir açıklama yapamadınız?

 

Ancak gelin görün ki Nevşehir’de görev yapan hemen hemen tüm basın mensupları Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in açıklamalarına tıpkı geçmişte olduğu gibi bugünde yer verdi ve yanındayız mesajı verdi.  

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bizler Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Nevşehir’e daha nice hizmetler yapacağı yıllar olsun inşallah diyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.