Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Her Hafta 100 Çocuğa Bakılıyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2013 - 10:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Her Hafta 100 Çocuğa Bakılıyor

Türkiye’nin en modern pazaryerinde oluşturulan çocuk bakım ünitesinde haftanın iki günü yaklaşık 100 çocuğa bakılıyor. 30 dakika ile 1.5 saat süren sürelerle çocuklara çeşitli oyunlar eşliğinde eşlik eden ilgili personelin bu hizmetinden pazaryerine çocukları ile gelen yüzlerce aile oldukça memnun. 03-08 Yaş grubu çocukların bakıldığı Nevşehir pazaryerindeki hizmeti oldukça faydalı bulduklarını kaydeden Veliler, hizmetin verilmesinde emeği geçen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığına teşekkür ediyor. İlimizde Pazar ve pazartesi günleri kurulan pazaryerindeki bu hizmetin pazaryerine çocukları ile gelen ve alışveriş esnasında sıkılan çocukların hoşça dakikalar geçirmesi için verildiğini kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası Başkanı Osman Güneri hizmetten dolayı aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. 
Türkiye’nin en modern pazaryerinde oluşturulan çocuk bakım ünitesinde haftanın iki günü yaklaşık 100 çocuğa bakılıyor. 30 dakika ile 1.5 saat süren sürelerle çocuklara çeşitli oyunlar eşliğinde eşlik eden ilgili personelin bu hizmetinden pazaryerine çocukları ile gelen yüzlerce aile oldukça memnun.
03-08 Yaş grubu çocukların bakıldığı Nevşehir pazaryerindeki hizmeti oldukça faydalı bulduklarını kaydeden Veliler, hizmetin verilmesinde emeği geçen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası başkanlığına teşekkür ediyor.
İlimizde Pazar ve pazartesi günleri kurulan pazaryerindeki bu hizmetin pazaryerine çocukları ile gelen ve alışveriş esnasında sıkılan çocukların hoşça dakikalar geçirmesi için verildiğini kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar odası Başkanı Osman Güneri hizmetten dolayı aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.