MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Her Kurban, Lösemili Çocuklara Can !

GÜNCEL 30.08.2016 - 19:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Her Kurban, Lösemili Çocuklara Can !

Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz.
Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz.      Bu gün LÖSEV’e kayıtlı ve sayıları 21.000 e yaklaşan lösemi ve kanser hastalarına, onların ihtiyaç sahibi ailelerine hiç durmadan yardımlar götüren LÖSEV bu bayramda bağışçılarının desteklerini bekliyor.   “Et ve Et Ürünleri Lösemili Çocuklar İçin Neden Önemli” Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilecektir. Etleri hemen tüketilemeyeceği için kesen kurumlara emanete verilip daha sonra taze et ve et ürünü olarak geri alınacaktır. Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleneceklerdir. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastalarımızın vücut direnci yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşmektedirler.     1998 yılında kurulan LÖSEV, 9 yıldır Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet ve kurban esasları doğrultusunda kesilen kurban bağışlarınızı binlerce lösemili ve kanserli çocuğa ve onların imkanları kısıtlı ailelerine iletiyor. Çocuklar ve ailelerinin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyor. Bağışlarınız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyor.   Tüm bankaların kurumsal bağış ekranlarından, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasından kurban bağışlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.   LÖSEV, devletten maddi destek almadan kamu yararına çalışan vakıf statüsündedir. Tek gelir kaynağı bağışlarınızdır.  
Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz.

Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanlarınızı dini usullerle kestirebilir, hem de bu bağışlarınızla lösemili ve kanserli çocuklarımıza hayat verebilirsiniz. 

 

 

Bu gün LÖSEV’e kayıtlı ve sayıları 21.000 e yaklaşan lösemi ve kanser hastalarına, onların ihtiyaç sahibi ailelerine hiç durmadan yardımlar götüren LÖSEV bu bayramda bağışçılarının desteklerini bekliyor.

 

“Et ve Et Ürünleri Lösemili Çocuklar İçin Neden Önemli”

Kurbanlarınız, Kurban Bayramı’nda noter gözetiminde, dini esaslarla kesilecektir. Etleri hemen tüketilemeyeceği için kesen kurumlara emanete verilip daha sonra taze et ve et ürünü olarak geri alınacaktır. Böylece lösemi ve kanser hastalarımız yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleneceklerdir. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastalarımızın vücut direnci yükselmekte, vücut savunmaları güçlenmektedir. Böylece hastalıkları kolayca yenerek iyileşmektedirler.

 

 

1998 yılında kurulan LÖSEV, 9 yıldır Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet ve kurban esasları doğrultusunda kesilen kurban bağışlarınızı binlerce lösemili ve kanserli çocuğa ve onların imkanları kısıtlı ailelerine iletiyor. Çocuklar ve ailelerinin 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyor. Bağışlarınız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesini ve hayat bulmalarını sağlayarak kurbanın gereğini yerine getiriyor.

 

Tüm bankaların kurumsal bağış ekranlarından, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasından kurban bağışlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

LÖSEV, devletten maddi destek almadan kamu yararına çalışan vakıf statüsündedir. Tek gelir kaynağı bağışlarınızdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.