Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Herkesin Kim Olacak Diye Merakla Beklediği Rektör Adayları Belli Oldu

EĞİTİM 19.02.2017 - 01:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Herkesin Kim Olacak Diye Merakla Beklediği Rektör Adayları Belli Oldu

Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi öğrendi.
Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi öğrendi.   Lale Haber olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulacak 3 isim belirlendiğini öğrendik.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için kimi atayacağına önümüzde hafta içinde netleşmesi beklenirken seçilecek olan yeni rektörünü 4 yıl boyunca rektörlük görevini üstlenecek.   Bilindiği üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için 26 profesör başvuruda bulunmuştu.    İşte Külliye’ye giden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üç rektör adayı  !     PROF. DR. MEHMED DURSUN ERDEM PROF. DR. MAZHAR BAĞLI PROF. DR. OĞUZ DOĞAN
Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi öğrendi.

Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi öğrendi.

 

Lale Haber olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulacak 3 isim belirlendiğini öğrendik.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için kimi atayacağına önümüzde hafta içinde netleşmesi beklenirken seçilecek olan yeni rektörünü 4 yıl boyunca rektörlük görevini üstlenecek.

 

Bilindiği üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için 26 profesör başvuruda bulunmuştu. 

 

İşte Külliye’ye giden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üç rektör adayı  !

 

 

PROF. DR. MEHMED DURSUN ERDEM

PROF. DR. MAZHAR BAĞLI

PROF. DR. OĞUZ DOĞAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.