MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hırsızlar Gözlerini Bağ Evlerine Dikti

ASAYİŞ 20.10.2018 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hırsızlar Gözlerini Bağ Evlerine Dikti

Nevşehir’de son günlerde hırsızların hedefinde Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar kasabası sınırları içerisinde yer alan bağ evlerine dikti.
  Nevşehir’de hırsızlar son zamanlarda gözlerine  bağ evlerine dikti. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında beşten fazla bağ evine giren hırsızlar buldukları eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Lale Haber merkezimize gelen ihbarlar sonrasında Nar beldesi çaylak ve höyük mevkilerinde yer alan bağ evlerine giren hırsız yada hırsızlar bağ evlerinde buldukları ne varsa çalıp gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Son 3 gün içerisinde yaşanan hırsızlıklar sonrasında hırsızlar bağ evlerinde bulunan araç aküsü, şarjlı matkap, elektrikli matkap, ses sistem,, bir çuval badem, hızar motoru, el terazisi, bakır tabaklar, antika gaz ocağı ve benzeri eşyalara çalarak kayıplara karıştı.   Jandarma ekipleri tarafından ise bağ evlerinde yapılan incelemeler sonrasında hırsız yada hırsızları yakalamak için çalışmalara başlanıldığı öğrenildi.  
Nevşehir’de son günlerde hırsızların hedefinde Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar kasabası sınırları içerisinde yer alan bağ evlerine dikti.

 

Nevşehir’de hırsızlar son zamanlarda gözlerine  bağ evlerine dikti. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında beşten fazla bağ evine giren hırsızlar buldukları eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Lale Haber merkezimize gelen ihbarlar sonrasında Nar beldesi çaylak ve höyük mevkilerinde yer alan bağ evlerine giren hırsız yada hırsızlar bağ evlerinde buldukları ne varsa çalıp gitmesi dikkatlerden kaçmadı. Son 3 gün içerisinde yaşanan hırsızlıklar sonrasında hırsızlar bağ evlerinde bulunan araç aküsü, şarjlı matkap, elektrikli matkap, ses sistem,, bir çuval badem, hızar motoru, el terazisi, bakır tabaklar, antika gaz ocağı ve benzeri eşyalara çalarak kayıplara karıştı.

 

Jandarma ekipleri tarafından ise bağ evlerinde yapılan incelemeler sonrasında hırsız yada hırsızları yakalamak için çalışmalara başlanıldığı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.