MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Kürk, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2015 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Kürk, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

Merkezi Hollanda’nın Rotterdam kentinde bulunan Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, değişik Avrupa ülkelerinde bulunan Nevşehirlilerin bir araya gelerek sosyal ve kültürel kapsamlı çalışmalarla örgütlenmelerini önemsediklerini belirterek, Hollanda’da federasyonun etkin hizmetler yürütmesi temennisinde olduklarını dile getirdi ve yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi. Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk’ de , 29 Ekim 2014 tarihi itibariyle resmen kurulan Hollanda Nevşehirliler Platformu kuruluşu içinde  Hollanda’nın çeşitli kentlerinde yaklaşık 20 bin civarında  Nevşehirlinin bulunduğunu belirtti. Kürk, hedeflerinin   Hollanda’daki bütün Nevşehirlileri bir çatı altında toplayarak, büyük bir aile oluşumunu gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Kürk,  tarihi ve coğrafi dokusuyla, dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Kapadokya bölgesini, Hollandalılara daha iyi tanıtarak Nevşehir’in gelişimine ve tanıtımına destek olmayı hedeflediklerini aktaran Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk  Mart ayı içerisinde  25 kişilik bir heyetin Nevşehir’e gelerek çeşitli temaslarda bulunacağını sözlerine  ekledi.
Merkezi Hollanda’nın Rotterdam kentinde bulunan Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, değişik Avrupa ülkelerinde bulunan Nevşehirlilerin bir araya gelerek sosyal ve kültürel kapsamlı çalışmalarla örgütlenmelerini önemsediklerini belirterek, Hollanda’da federasyonun etkin hizmetler yürütmesi temennisinde olduklarını dile getirdi ve yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.
Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk’ de , 29 Ekim 2014 tarihi itibariyle resmen kurulan Hollanda Nevşehirliler Platformu kuruluşu içinde  Hollanda’nın çeşitli kentlerinde yaklaşık 20 bin civarında  Nevşehirlinin bulunduğunu belirtti. Kürk, hedeflerinin   Hollanda’daki bütün Nevşehirlileri bir çatı altında toplayarak, büyük bir aile oluşumunu gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Kürk,  tarihi ve coğrafi dokusuyla, dünyanın en güzel yerlerinden biri olan Kapadokya bölgesini, Hollandalılara daha iyi tanıtarak Nevşehir’in gelişimine ve tanıtımına destek olmayı hedeflediklerini aktaran Hollanda Nevşehirliler Federasyonu Başkanı Şengezer Kürk  Mart ayı içerisinde  25 kişilik bir heyetin Nevşehir’e gelerek çeşitli temaslarda bulunacağını sözlerine  ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.