Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

HSM’den Analiz Uyarısı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2014 - 17:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

HSM’den Analiz Uyarısı

NEVŞEHİR(MHA) Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla su analizlerinin aksamamı konusunda ilgili sağlık personellerini uyardı.   Açıklamada; “Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, Halk Sağlığı Laboratuvarımıza analiz için gönderilen su numunelerinin analizlerinde bir aksama olmaması ve çalışmalarda sıkışıklığa sebep vermemek için bölgenizden alacağınız her türlü suların Kontrol İzleme (Mikrobiyolojik ve Kimyasal Analizi) ile Denetim İzleme (Mikrobiyolojik Analizi) için alınan su numunelerinden, acil vakalar hariç, olmak üzere (Zehirlenme veya Salgın Hastalık vb.) diğer rutin numune alımlarında ise en geç Halk Sağlığı Laboratuvarımıza 21 Temmuz 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
NEVŞEHİR(MHA) Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla su analizlerinin aksamamı konusunda ilgili sağlık personellerini uyardı.
 
Açıklamada; “Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, Halk Sağlığı Laboratuvarımıza analiz için gönderilen su numunelerinin analizlerinde bir aksama olmaması ve çalışmalarda sıkışıklığa sebep vermemek için bölgenizden alacağınız her türlü suların Kontrol İzleme (Mikrobiyolojik ve Kimyasal Analizi) ile Denetim İzleme (Mikrobiyolojik Analizi) için alınan su numunelerinden, acil vakalar hariç, olmak üzere (Zehirlenme veya Salgın Hastalık vb.) diğer rutin numune alımlarında ise en geç Halk Sağlığı Laboratuvarımıza 21 Temmuz 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.