MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hukuk Büroları Taciz ve Şantaj Bürosu Olmamalı

NEVŞEHİR 11.08.2017 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hukuk Büroları Taciz ve Şantaj Bürosu Olmamalı

Nevşehir’de eskiden çek senet tahsilatçıları vardı. Omuzları düşük ayakkabılarının topuğuna basarak yürüyen çakal sürüleri… Şimdi onların yerini kravatlı ve Türkiye Barolar Birliğine üye bazı sözde avukatlar almış.
Nevşehir’de eskiden çek senet tahsilatçıları vardı. Omuzları düşük ayakkabılarının topuğuna basarak yürüyen çakal sürüleri… Şimdi onların yerini kravatlı ve Türkiye Barolar Birliğine üye bazı sözde avukatlar almış.     Şimdi sizlere Hukuk bürosu adı altında kurulan ve Türkiye’de ADALET’i temsil eden bazı kurumların vatandaşlara nasıl bir korku vererek davranışlarını duyuracağız.   Bu konuda Adalet bakanı Abdulhamit Gül ile Türkiye Barolar birliği başkanı Metin Feyzioğlu’nu bizzat göreve davet ediyor.   Son bir kaç yıldır kendisini daha da hisettiren  ekonomik sıkıntılar halkı kredi ve borçlanma konusunda çaresizliğe itti. Borçlanmadan dolayı haliyle yüz binlerce kişi icralık oldu. Bu durumu fırsat bilen bazı sözde hukuk büroları şantaj ve tehditlerle borçlu vatandaştan alacak tahsil etmeye çalışıyorlar.     Hukuk büroları şantaj ve tacize devam ediyor   Hukuk büroları adı altında örgütlenen bu sözde hukuk büroları önce bünyelerinde bir çağrı merkezi kuruyorlar. Sonra bu çağrı merkezleri üzerinden borçlu vatandaşları sabah, akşam ve hafta sonları dahil telefon mesajları ile sözlü olarak taciz ve şantaj yapmaya başlıyorlar. Taaki borçlu kişinin artık çıldıracak duruma gelmesini sağlayana kadar telefon tacizleri devam ediyor. Sonra çıldıran ve ruh sağlığı iyice bozulan vatandaşın sinirlerine hakim olamayıp sözde hukuk bürolarının çağrı merkezinden arayan kişiye kötü laf söylemesini sağlayana kadar bu taciz telefonlarının ardı arkası kesilmiyor. Sonrası malum ruh hali bozulan vatandaş istemeyerek de olsa ağzından çıkan kötü laflar karşısında birde bu hukuk büroları tarafından hakaret davaları şantajı ve tehditleriyle karşı karşıya kalıyorlar.   Bunları da yeterli bulmayan mafyatik sözde hukuk büroları yine bünyelerinde oluşturdukları çağrı merkezleri aracılığıyla borçlu kişinin eşini, kayınbabasını, dostunu yakınını, komşusunu ve reşit olmayan çocuklarına varana kadar arayıp sözlü taciz, şantaj ve tehditlerine devam ediyorlar.   Nevşehir’de tabi borçlunun yanında ve ona destek olan hukuk büroları da yok değil Lale Haber olarak milletin yanında olan hukuk bürolarına teşekkür ederiz.   İşte o mesajlardan bazıları ;         
Nevşehir’de eskiden çek senet tahsilatçıları vardı. Omuzları düşük ayakkabılarının topuğuna basarak yürüyen çakal sürüleri… Şimdi onların yerini kravatlı ve Türkiye Barolar Birliğine üye bazı sözde avukatlar almış.

Nevşehir’de eskiden çek senet tahsilatçıları vardı. Omuzları düşük ayakkabılarının topuğuna basarak yürüyen çakal sürüleri… Şimdi onların yerini kravatlı ve Türkiye Barolar Birliğine üye bazı sözde avukatlar almış.

 

 

Şimdi sizlere Hukuk bürosu adı altında kurulan ve Türkiye’de ADALET’i temsil eden bazı kurumların vatandaşlara nasıl bir korku vererek davranışlarını duyuracağız.

 

Bu konuda Adalet bakanı Abdulhamit Gül ile Türkiye Barolar birliği başkanı Metin Feyzioğlu’nu bizzat göreve davet ediyor.

 

Son bir kaç yıldır kendisini daha da hisettiren  ekonomik sıkıntılar halkı kredi ve borçlanma konusunda çaresizliğe itti. Borçlanmadan dolayı haliyle yüz binlerce kişi icralık oldu. Bu durumu fırsat bilen bazı sözde hukuk büroları şantaj ve tehditlerle borçlu vatandaştan alacak tahsil etmeye çalışıyorlar.  

 

Hukuk büroları şantaj ve tacize devam ediyor

 

Hukuk büroları adı altında örgütlenen bu sözde hukuk büroları önce bünyelerinde bir çağrı merkezi kuruyorlar. Sonra bu çağrı merkezleri üzerinden borçlu vatandaşları sabah, akşam ve hafta sonları dahil telefon mesajları ile sözlü olarak taciz ve şantaj yapmaya başlıyorlar. Taaki borçlu kişinin artık çıldıracak duruma gelmesini sağlayana kadar telefon tacizleri devam ediyor. Sonra çıldıran ve ruh sağlığı iyice bozulan vatandaşın sinirlerine hakim olamayıp sözde hukuk bürolarının çağrı merkezinden arayan kişiye kötü laf söylemesini sağlayana kadar bu taciz telefonlarının ardı arkası kesilmiyor. Sonrası malum ruh hali bozulan vatandaş istemeyerek de olsa ağzından çıkan kötü laflar karşısında birde bu hukuk büroları tarafından hakaret davaları şantajı ve tehditleriyle karşı karşıya kalıyorlar.

 

Bunları da yeterli bulmayan mafyatik sözde hukuk büroları yine bünyelerinde oluşturdukları çağrı merkezleri aracılığıyla borçlu kişinin eşini, kayınbabasını, dostunu yakınını, komşusunu ve reşit olmayan çocuklarına varana kadar arayıp sözlü taciz, şantaj ve tehditlerine devam ediyorlar.

 

Nevşehir’de tabi borçlunun yanında ve ona destek olan hukuk büroları da yok değil Lale Haber olarak milletin yanında olan hukuk bürolarına teşekkür ederiz.

 

İşte o mesajlardan bazıları ; 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.