Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek

NEVŞEHİR 29.02.2020 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek

Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün uyarınca; Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek.
NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün uyarınca; Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek.   Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Protokolün 8. maddesinin 11. bendi gereğince kurumda barındırılan hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları ve kütüphanelerin etkin olarak kullanmaları uygulanmasını görüşülmek üzere, Kurum toplantı salonunda; Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci Başkanlığında, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kağan Gençer, Kütüphane Müdürü Atalay Tutar, Kütüphaneci Tuğba Özduran, Kütüphaneci Fikret Şanlıbaba, Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz Ve Kurum Öğretmeni Durmuş Bülent Bayraktar, İnfaz Koruma Memuru Mustafa Cihan Duran ve Infaz Koruma Memuru Fatih Kılıç katılımlarıyla toplantı düzenlendi.   Protokol gereği Nevşehir İlk Halk Kütüphanesinden kurumda bulunan tutuklu ve hükümlülerin azami ölçüde faydalanmaları ve uygulamada görülen aksaklıklar görüşüldü.  
Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün uyarınca; Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek.

NEVŞEHİR(MHA) Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında tanzim olunan ikili protokolün uyarınca; Hükümlü ve tutukların okuma alışkanlığı geliştirilecek.

 

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü ile Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Protokolün 8. maddesinin 11. bendi gereğince kurumda barındırılan hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları ve kütüphanelerin etkin olarak kullanmaları uygulanmasını görüşülmek üzere, Kurum toplantı salonunda; Ceza İnfaz Kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Engin Demirci Başkanlığında, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kağan Gençer, Kütüphane Müdürü Atalay Tutar, Kütüphaneci Tuğba Özduran, Kütüphaneci Fikret Şanlıbaba, Kurum Öğretmeni Emre Elaçmaz Ve Kurum Öğretmeni Durmuş Bülent Bayraktar, İnfaz Koruma Memuru Mustafa Cihan Duran ve Infaz Koruma Memuru Fatih Kılıç katılımlarıyla toplantı düzenlendi.

 

Protokol gereği Nevşehir İlk Halk Kütüphanesinden kurumda bulunan tutuklu ve hükümlülerin azami ölçüde faydalanmaları ve uygulamada görülen aksaklıklar görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.