Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hüseyin Ödemiş, koltuk sevdası uğruna MHP'den istifa etti

SİYASET 22.01.2019 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hüseyin Ödemiş, koltuk sevdası uğruna MHP'den istifa etti

Saadet Partisi’nden Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hüseyin Ödemiş’in koltuk sevdası da büyük tepkilere neden oldu.
  2015 seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olarak seçimlere katılan Hüseyin Ödemiş son olarak ise 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde MHP Gülşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak MHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemişti.  MHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından partisinden istifa eden Hüseyin Ödemiş, SP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlere katılacak. Ödemiş son olarak 2018 seçimlerinde de MHP’den milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunmuştu.   Şimdi SP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Ödemiş’e soruyoruz.   Kaç yıldır Gülşehir’de ve Nevşehir’de ülkücü kimliğiniz ile aday olurken aday gösterilmeyince ülkücülüğünüz sona mı erdi?   Siz partili misiniz yoksa koltuk sevdası uğruna hangi parti olursa olsun ama başkan olayım mı derdindesiniz?
Saadet Partisi’nden Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Hüseyin Ödemiş’in koltuk sevdası da büyük tepkilere neden oldu.

 

2015 seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olarak seçimlere katılan Hüseyin Ödemiş son olarak ise 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde MHP Gülşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak MHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemişti.  MHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmemesinin ardından partisinden istifa eden Hüseyin Ödemiş, SP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlere katılacak. Ödemiş son olarak 2018 seçimlerinde de MHP’den milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunmuştu.

 

Şimdi SP’nin Gülşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Ödemiş’e soruyoruz.

 

Kaç yıldır Gülşehir’de ve Nevşehir’de ülkücü kimliğiniz ile aday olurken aday gösterilmeyince ülkücülüğünüz sona mı erdi?

 

Siz partili misiniz yoksa koltuk sevdası uğruna hangi parti olursa olsun ama başkan olayım mı derdindesiniz?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.