Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hüzünlendiren görüntü

NEVŞEHİR 26.12.2020 - 13:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hüzünlendiren görüntü

Aylardır Ülkemizi ve tüm dünyayı sarsan Korona Virüs salgını Nevşehir'de hüzünlendiren bu görüntüyü devam ettiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Aylardır Ülkemizi ve tüm dünyayı sarsan Korona Virüs salgını Nevşehir'de hüzünlendiren bu görüntüyü devam ettiriyor.     Salgın nedeniyle 4 haftadır, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Nevşehir'de cadde ve sokaklar bu hafta sonu da yine sessiz ve ıssızdı.     Zorunlu olarak sokağa çıkmak zorunda kalanlar haricinde genel itibariyle Vatandaşın sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu görülen Nevşehir il merkezinde o alışa geldik insan kalabalıkları, görüntüleri bu hafta sonu da ne yazık ki görülmedi.    
Aylardır Ülkemizi ve tüm dünyayı sarsan Korona Virüs salgını Nevşehir'de hüzünlendiren bu görüntüyü devam ettiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Aylardır Ülkemizi ve tüm dünyayı sarsan Korona Virüs salgını Nevşehir'de hüzünlendiren bu görüntüyü devam ettiriyor.  

 

Salgın nedeniyle 4 haftadır, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Nevşehir'de cadde ve sokaklar bu hafta sonu da yine sessiz ve ıssızdı.  

 

Zorunlu olarak sokağa çıkmak zorunda kalanlar haricinde genel itibariyle Vatandaşın sokağa çıkma kısıtlamasına uyduğu görülen Nevşehir il merkezinde o alışa geldik insan kalabalıkları, görüntüleri bu hafta sonu da ne yazık ki görülmedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.