Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İ.H.H. Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İLÇELER 15.03.2017 - 18:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İ.H.H. Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İ.H.H. İnsani yardım derneği Nevşehir şubesi yetim birimi ve gençlik kolları görevlileri ve Acıgöl sorumlusu tarafından bu gün ilçemizde 4 okulda yetim dayanışması konusunda bilgi amaçlı sunum ve slayt gösterisi yapıldı.
İ.H.H. İnsani yardım derneği Nevşehir şubesi yetim birimi ve gençlik kolları görevlileri ve Acıgöl sorumlusu  tarafından bu gün ilçemizde 4 okulda yetim dayanışması konusunda bilgi amaçlı sunum ve slayt gösterisi yapıldı.      Acıgöl Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Acıgöl Ortaokulu, Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu  Lisesi ve İnallı köyü ortaokulunda yetim dayanışması, dinimizin yetimleri koruma hakkındaki tavsiyeleri, insanlığın üzerine düşen görevler ve ihh nın çalışmaları hakkındaki bilgilendirme çalışmalara öğrencilerin katılımı ve ilgisi oldukça sevindirici idi. Ayrıca her sınıfın bir yetimi var kampanyasına da katkıda bulunacaklarını belirten öğrenciler ve okul idarecileri gelen görevlilere teşekkürlerini bildirdiler. Çalışmaların bundan sonra ilçemiz genelindeki tüm okullarda ve köylerde yapılacağı öğrencilere duyuruldu  
İ.H.H. İnsani yardım derneği Nevşehir şubesi yetim birimi ve gençlik kolları görevlileri ve Acıgöl sorumlusu tarafından bu gün ilçemizde 4 okulda yetim dayanışması konusunda bilgi amaçlı sunum ve slayt gösterisi yapıldı.

İ.H.H. İnsani yardım derneği Nevşehir şubesi yetim birimi ve gençlik kolları görevlileri ve Acıgöl sorumlusu  tarafından bu gün ilçemizde 4 okulda yetim dayanışması konusunda bilgi amaçlı sunum ve slayt gösterisi yapıldı.

 

 

 Acıgöl Mehmet Zeki Hanoğlu İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Acıgöl Ortaokulu, Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu  Lisesi ve İnallı köyü ortaokulunda yetim dayanışması, dinimizin yetimleri koruma hakkındaki tavsiyeleri, insanlığın üzerine düşen görevler ve ihh nın çalışmaları hakkındaki bilgilendirme çalışmalara öğrencilerin katılımı ve ilgisi oldukça sevindirici idi. Ayrıca her sınıfın bir yetimi var kampanyasına da katkıda bulunacaklarını belirten öğrenciler ve okul idarecileri gelen görevlilere teşekkürlerini bildirdiler. Çalışmaların bundan sonra ilçemiz genelindeki tüm okullarda ve köylerde yapılacağı öğrencilere duyuruldu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.