MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbaş, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

İLÇELER 23.05.2020 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İbaş, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:   ‘’ Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramı sevgi kardeşlik, yardımlaşma gibi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır. Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle, eskisi kadar bir araya gelemiyor olsak da, Ramazan Bayramında kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız. Bu yıl Ramazan Bayramı’nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması en büyük temennimizdir. Biz de Avanos Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık ve Ramazan Bayramı boyunca sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görevlerimizin başında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum’’ dedi.
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

‘’ Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramı sevgi kardeşlik, yardımlaşma gibi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.

Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle, eskisi kadar bir araya gelemiyor olsak da, Ramazan Bayramında kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır.

Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız.

Bu yıl Ramazan Bayramı’nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirler elden bırakılmaksızın kutlanması en büyük temennimizdir.

Biz de Avanos Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık ve Ramazan Bayramı boyunca sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görevlerimizin başında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.