MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbrahim Gümüş Nevşehir Valisine Ulaşmak İstiyor !

NEVŞEHİR 30.12.2016 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İbrahim Gümüş Nevşehir Valisine Ulaşmak İstiyor !

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamayan bir vatandaş Lale Haber'e ulaşarak Vali Beye Ulaşamıyorum dedi.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamayan bir vatandaş Lale Haber'e ulaşarak Vali Beye Ulaşamıyorum dedi.    Nevşehir Göreme Beldesinde kırathane işleten İbrahim Gümüş Lale Habere yaptığı açıklamada, Göreme'de bulunan işyerim hakkında beni dinlemeden karar verilerek şu kış günü haklı olmama rağmen beni iş yerimden çıkarma kararı alıyorlar. Defalarca Valiliğe gitmeme rağmen müdür ve memurlar tarafından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamadım. 3 gündür Vali İlhami Aktaş ile görüştürmediler. Çok mağdur durumdayım. Neden Vali bey ile görüştürülmediğimi anlamış değilim. Ben vatan haini değilim vatanını milletini seven bir esnafım. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamadığımdan Lale Habere ulaştım. Sayın Vali beyim lütfen bana ulaşın telefon numaram 0 536 672 3875 adım İbrahim Gümüş Göreme'de ikamet etmekteyim. Bir çok kez valiliğe gelmeme rağmen talep etmeme rağmen sizle görüştürülmek istenilmedim. Sesimi duyup bana yardımcı olun dedi.   Nevşehir'de halkın yanında olan Lale Haber olarak halkın sesini yetkililere duyurmaya devam edeceğiz. www.lalehaber.com Takip eden değil takip edilen site bizi takip ettiğiniz için Teşekkür ederiz.   
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamayan bir vatandaş Lale Haber'e ulaşarak Vali Beye Ulaşamıyorum dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamayan bir vatandaş Lale Haber'e ulaşarak Vali Beye Ulaşamıyorum dedi. 

 

Nevşehir Göreme Beldesinde kırathane işleten İbrahim Gümüş Lale Habere yaptığı açıklamada, Göreme'de bulunan işyerim hakkında beni dinlemeden karar verilerek şu kış günü haklı olmama rağmen beni iş yerimden çıkarma kararı alıyorlar. Defalarca Valiliğe gitmeme rağmen müdür ve memurlar tarafından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamadım. 3 gündür Vali İlhami Aktaş ile görüştürmediler. Çok mağdur durumdayım. Neden Vali bey ile görüştürülmediğimi anlamış değilim. Ben vatan haini değilim vatanını milletini seven bir esnafım. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a ulaşamadığımdan Lale Habere ulaştım. Sayın Vali beyim lütfen bana ulaşın telefon numaram 0 536 672 3875 adım İbrahim Gümüş Göreme'de ikamet etmekteyim. Bir çok kez valiliğe gelmeme rağmen talep etmeme rağmen sizle görüştürülmek istenilmedim. Sesimi duyup bana yardımcı olun dedi.

 

Nevşehir'de halkın yanında olan Lale Haber olarak halkın sesini yetkililere duyurmaya devam edeceğiz. www.lalehaber.com Takip eden değil takip edilen site bizi takip ettiğiniz için Teşekkür ederiz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.