MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçimizdeki Kahramanlar Ürgüp’e Geliyor

İLÇELER 25.03.2017 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İçimizdeki Kahramanlar Ürgüp’e Geliyor

30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu Saat: 20:00 Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın geliyor.
30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu  Saat: 20:00 Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın geliyor.   15 Temmuz karanlık gecesinden aydınlık sabaha uyanmamızda, darbeye kalkışmasına karşı kahramanca direnmiş, cansiperane bir şekilde kendilerini kurşunların, tankların, topların önüne atmış, bağlı bulunduğu kışlalarda ya da kurumda verilen görevler doğrultusunda veya bizzat inisiyatif kullanarak darbecilerle çatışmış, mücadele etmiş aziz milletimizin kahraman fertlerinin o gece yaşananları, o anki duygularını düşüncelerini ve hislerini birinci ağızdan öncelikle geleceğimiz teminatı gençlerimiz ve halkla paylaşması fikri doğmuştur.   15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardında Sayın Bakanımızın talimatları üzerine "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" Projesi planlanmıştır. İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek programlarda, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile  simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerimizle ve vatandaşlarımızla paylaşacaklardır.   30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp de Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın katılımıyla program düzenlenecektir.  
30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu Saat: 20:00 Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın geliyor.

30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp Belediyesi Sinema Salonu  Saat: 20:00 Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın geliyor.

 

15 Temmuz karanlık gecesinden aydınlık sabaha uyanmamızda, darbeye kalkışmasına karşı kahramanca direnmiş, cansiperane bir şekilde kendilerini kurşunların, tankların, topların önüne atmış, bağlı bulunduğu kışlalarda ya da kurumda verilen görevler doğrultusunda veya bizzat inisiyatif kullanarak darbecilerle çatışmış, mücadele etmiş aziz milletimizin kahraman fertlerinin o gece yaşananları, o anki duygularını düşüncelerini ve hislerini birinci ağızdan öncelikle geleceğimiz teminatı gençlerimiz ve halkla paylaşması fikri doğmuştur.

 

15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardında Sayın Bakanımızın talimatları üzerine "Tecrübe Konuşuyor Kahramanlar" Projesi planlanmıştır. İsmail Hakkı Ürün moderatörlüğünde gerçekleşecek programlarda, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile  simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerimizle ve vatandaşlarımızla paylaşacaklardır.

 

30 Mart 2017 Perşembe Günü Ürgüp de Emin Oğuz Ayanoğlu, M. Şükrü Kıntaş ve İsmet Doğan'ın katılımıyla program düzenlenecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.