MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti

GÜNCEL 18.03.2019 - 17:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi düzenlenecek olan programlara katılmak üzere Nevşehir’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Valilik ziyaretlerinde; Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından karşılamanın akabinde Valilik şeref defterini imzaladı ve Valilik makamına teşrif etti.   Vali İlhami Aktaş’tan bilgiler alan Bakan Mehmet Ersoy, Nevşehir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.   “İlimize teşriflerinden dolayı şahsım ve Nevşehirli hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum” diyen Vali Aktaş, ziyaretin anısına Bakan Sayın Mehmet Ersoy’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Hayat Ağacı Seramik Obje takdim etti.   Bir süre sohbetin ardından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitler Günü Anma nedeniyle Emniyet Tesisleri Topuzluhan’da düzenlenen öğle yemeği programına katıldı.   Bakan Yardımcısı Sayın Ersoy’un ziyaretlerinde; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da hazır bulundu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi düzenlenecek olan programlara katılmak üzere Nevşehir’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Valilik ziyaretlerinde; Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından karşılamanın akabinde Valilik şeref defterini imzaladı ve Valilik makamına teşrif etti.

 

Vali İlhami Aktaş’tan bilgiler alan Bakan Mehmet Ersoy, Nevşehir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

“İlimize teşriflerinden dolayı şahsım ve Nevşehirli hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum” diyen Vali Aktaş, ziyaretin anısına Bakan Sayın Mehmet Ersoy’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Hayat Ağacı Seramik Obje takdim etti.

 

Bir süre sohbetin ardından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıldönümü ve Şehitler Günü Anma nedeniyle Emniyet Tesisleri Topuzluhan’da düzenlenen öğle yemeği programına katıldı.

 

Bakan Yardımcısı Sayın Ersoy’un ziyaretlerinde; İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da hazır bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.