Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir’de

GÜNCEL 07.12.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir’de

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan izleme ve değerlendirme sistemi çalışmaları kapsamında Nevşehir’e geldi.
  İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilden başlatılan izleme değerlendirme çalışmaları kapsamında başlatılan çalışma kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir’e geldi. Bakan Yardımcısı İnce Nevşehir’de yapacağı çalışmalar kapsamında ilk olarak Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Burada ilk olarak Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Muhterem İnce gazetecilere yaptığı açıklamada Nevşehir’de İZDES çalışmaları kapsamında bulunduklarını ifade ederek Nevşehir’de vatandaşların memnuniyetinin yüksek olduğu konuları diğer illerimize de yansıtacağız dedi. Bakan Yardımcısı İnce, “Bugün tarihi ile tarihi binası ile medeniyetlere ev sahipliği yapmasıyla eşsiz coğrafyaya sahip olan en güzide illerimizden bir tanesi olan Nevşehir’deyiz. İçişleri Bakanlığımızdan arkadaşlarımız ile bugün burada bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştireceğiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla biz İçişleri Bakanlığı olarak bir İzdes projesi gerçekleştiriyoruz. Proje ile 81 ilimizde İçişleri Bakanlığımızı ilgilendiren başta görevler kamu hizmetleri olmak üzere bunların nasıl yürüdüğünü nasıl gittiğini, vatandaşımızın bu konuda ki memnuniyetinin ne olduğunu eğer aksayan yönler varsa bunlara acil müdahale ederek anında yürümesini sağlamasını, güzel çalışmalar memnuniyet verici çalışmalar varsa bunları tespit ederek bunları diğer illerimizde de yaygınlaşmasını sağlayacağız. İyi örneklerin tespit edilmesini yerinde tespit ederek böyle bir izleme değerlendirme sistemini geliştirdik.  Başta Cumhurbaşkanımızın liderliği olmak üzere Bakanımız Süleyman Soylu’nun koordinesinde böyle bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Malumlarınız olduğu üzere İçişleri Bakanlığı öncelikle güvenlikten sorumludur. Güvenlik konuları başta olmak üzere, trafik güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, AFAD hizmetleri, göç hizmetleri, nüfus hizmetleri, kimlik, pasaport, ehliyet hizmetlerinin nasıl yürüdüğünü yerinde bizzat görerek ve vatandaşlarımızın temsilcileriyle bir araya gelerek böyle bir değerlendirme yapıyoruz” şeklinde konuştu.   İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri karşıladı.   İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir Valiliğinde yapılan toplantının ardından ise Nevşehir’de bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek burada STK’ların taleplerini de dinleyecek.
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan izleme ve değerlendirme sistemi çalışmaları kapsamında Nevşehir’e geldi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilden başlatılan izleme değerlendirme çalışmaları kapsamında başlatılan çalışma kapsamında İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir’e geldi. Bakan Yardımcısı İnce Nevşehir’de yapacağı çalışmalar kapsamında ilk olarak Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Burada ilk olarak Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Muhterem İnce gazetecilere yaptığı açıklamada Nevşehir’de İZDES çalışmaları kapsamında bulunduklarını ifade ederek Nevşehir’de vatandaşların memnuniyetinin yüksek olduğu konuları diğer illerimize de yansıtacağız dedi. Bakan Yardımcısı İnce, “Bugün tarihi ile tarihi binası ile medeniyetlere ev sahipliği yapmasıyla eşsiz coğrafyaya sahip olan en güzide illerimizden bir tanesi olan Nevşehir’deyiz. İçişleri Bakanlığımızdan arkadaşlarımız ile bugün burada bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştireceğiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla biz İçişleri Bakanlığı olarak bir İzdes projesi gerçekleştiriyoruz. Proje ile 81 ilimizde İçişleri Bakanlığımızı ilgilendiren başta görevler kamu hizmetleri olmak üzere bunların nasıl yürüdüğünü nasıl gittiğini, vatandaşımızın bu konuda ki memnuniyetinin ne olduğunu eğer aksayan yönler varsa bunlara acil müdahale ederek anında yürümesini sağlamasını, güzel çalışmalar memnuniyet verici çalışmalar varsa bunları tespit ederek bunları diğer illerimizde de yaygınlaşmasını sağlayacağız. İyi örneklerin tespit edilmesini yerinde tespit ederek böyle bir izleme değerlendirme sistemini geliştirdik.  Başta Cumhurbaşkanımızın liderliği olmak üzere Bakanımız Süleyman Soylu’nun koordinesinde böyle bir projeyi gerçekleştiriyoruz. Malumlarınız olduğu üzere İçişleri Bakanlığı öncelikle güvenlikten sorumludur. Güvenlik konuları başta olmak üzere, trafik güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, AFAD hizmetleri, göç hizmetleri, nüfus hizmetleri, kimlik, pasaport, ehliyet hizmetlerinin nasıl yürüdüğünü yerinde bizzat görerek ve vatandaşlarımızın temsilcileriyle bir araya gelerek böyle bir değerlendirme yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’yi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri karşıladı.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Nevşehir Valiliğinde yapılan toplantının ardından ise Nevşehir’de bulunan sivil toplum kuruluş temsilcileri ile bir araya gelerek burada STK’ların taleplerini de dinleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.