Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçişleri Bakanı Soylu'dan Aktürk’e tam destek

SİYASET 23.03.2019 - 09:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İçişleri Bakanı Soylu'dan Aktürk’e tam destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e destek verdi.
Miting için Nevşehir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diriliş Meydanı'nı dolduran yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e destek verdi.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de katıldığı mitingde Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e tam destek vererek. Ürgüp’te AK Belediyeciliğin ve hizmetlerin devamının gerektiğini belirten Bakan Soylu “ Ürgüp AK Belediyecilik ile hizmetlerine inşallah devam edecek. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk ile hizmetler devam edecek istikrar sürecek Ürgüp Büyüyecektir dedi. Ürgüplü kadim hemşerilerimize inanıyorum ki AK Belediyeciliği devamı için 31 Mart’ta gerekeni yapacaktır.” Diye konuştu.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e destek verdi.

Miting için Nevşehir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diriliş Meydanı'nı dolduran yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e destek verdi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Nevşehir’de katıldığı mitingde Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ecz. Mehmet Aktürk’e tam destek vererek. Ürgüp’te AK Belediyeciliğin ve hizmetlerin devamının gerektiğini belirten Bakan Soylu “ Ürgüp AK Belediyecilik ile hizmetlerine inşallah devam edecek. 31 Mart seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Ecz. Mehmet Aktürk ile hizmetler devam edecek istikrar sürecek Ürgüp Büyüyecektir dedi. Ürgüplü kadim hemşerilerimize inanıyorum ki AK Belediyeciliği devamı için 31 Mart’ta gerekeni yapacaktır.” Diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.