MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir'e geliyor

SİYASET 20.03.2019 - 16:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir'e geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 22 Mart Cuma günü Nevşehir'e geliyor.
  AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla Cuma günü Nevşehir'de vatandaşlarla bir araya geleceklerini bildirdi. Nevşehir'de yapacakları mitingle vatandaşlarla buluşmanın coşkusu ve mutluluğunu yaşayacaklarını bildiren Rasim Arı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Terörle mücadeledeki sarsılmaz cesaret ve kararlılığıyla gurur kaynağımız olan, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, 22 Mart Cuma günü saat 18.30'da Nevşehir Diriliş Meydanında gerçekleştireceğimiz mitingde vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Ziyaret programları kapsamında yerelde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Nevşehir'imiz için güzel bir miting programı olacak. Tüm halkımız davetlidir" dedi. Süleyman Soylu Nevşehir Büyük Buluşması... Yer: Diriliş Meydanı - Miting Tarih:22 Mart 2019 Cuma Günü Saat:18.30
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'ya destek vermek için 22 Mart Cuma günü Nevşehir'e geliyor.

 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla Cuma günü Nevşehir'de vatandaşlarla bir araya geleceklerini bildirdi.

Nevşehir'de yapacakları mitingle vatandaşlarla buluşmanın coşkusu ve mutluluğunu yaşayacaklarını bildiren Rasim Arı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Terörle mücadeledeki sarsılmaz cesaret ve kararlılığıyla gurur kaynağımız olan, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, 22 Mart Cuma günü saat 18.30'da Nevşehir Diriliş Meydanında gerçekleştireceğimiz mitingde vatandaşlarımız ile bir araya gelecektir. Ziyaret programları kapsamında yerelde hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Nevşehir'imiz için güzel bir miting programı olacak. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

Süleyman Soylu Nevşehir Büyük Buluşması...

Yer: Diriliş Meydanı - Miting

Tarih:22 Mart 2019 Cuma Günü

Saat:18.30

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.