MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İçişleri Bakanlığı’ndan Valilere Genelge

NEVŞEHİR 08.11.2016 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İçişleri Bakanlığı’ndan Valilere Genelge

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Nevşehir Valiliğine ulaştı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve Nevşehir ile birlikte 81 ile gönderilen genelgeye göre, valiler toplumun tüm kesimleri ile her ay düzenli olarak bir araya gelecek ve taleplerini dinleyecek, kaymakamların koordinesinde ilçelerde güvenlik toplantılarının yapılmasını sağlayacak, asker, polis, korucu ve 15 Temmuz sivil şehitlerinin aileleri düzenli olarak ziyaret edilecek.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Nevşehir Valiliğine ulaştı.   Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ulaşan genelgede valilerden vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelmeleri, asker ve sivil şehitlerin ailelerinin her ay düzenli olarak ziyaret edilmeleri ve sorunlarının dinlenmesi istendi. Ayrıca valilerden her ay il ve merkezi ve ilçelerde bir araya gelmeleri hatırlatıldı.     Genelgeye göre, vatandaşlar şikâyetlerini doğrudan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a iletebilecek. Ayrıca Nevşehir'in ekonomik durumu ve potansiyeli ilgililerle yılda iki defa yapılacak toplantılarla gözden geçirilecek. Toplantıların ardından Vali Aktaş, düzenleyeceği değerlendirme raporlarını İçişleri Bakanlığı’na gönderecek.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Nevşehir Valiliğine ulaştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve Nevşehir ile birlikte 81 ile gönderilen genelgeye göre, valiler toplumun tüm kesimleri ile her ay düzenli olarak bir araya gelecek ve taleplerini dinleyecek, kaymakamların koordinesinde ilçelerde güvenlik toplantılarının yapılmasını sağlayacak, asker, polis, korucu ve 15 Temmuz sivil şehitlerinin aileleri düzenli olarak ziyaret edilecek.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Nevşehir Valiliğine ulaştı.

 

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ulaşan genelgede valilerden vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelmeleri, asker ve sivil şehitlerin ailelerinin her ay düzenli olarak ziyaret edilmeleri ve sorunlarının dinlenmesi istendi. Ayrıca valilerden her ay il ve merkezi ve ilçelerde bir araya gelmeleri hatırlatıldı.

 

 

Genelgeye göre, vatandaşlar şikâyetlerini doğrudan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a iletebilecek. Ayrıca Nevşehir'in ekonomik durumu ve potansiyeli ilgililerle yılda iki defa yapılacak toplantılarla gözden geçirilecek. Toplantıların ardından Vali Aktaş, düzenleyeceği değerlendirme raporlarını İçişleri Bakanlığı’na gönderecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.