MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İftar'da Kocatepe Kahve Evi'ne Davetlisiniz

NEVŞEHİR 17.05.2018 - 17:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İftar'da Kocatepe Kahve Evi'ne Davetlisiniz

Kocatepe Kahve Evi Ramazan ayına özel birbirinden özel Ramazan menüsü ile siz Nevşehirlilere unutulmaz bir iftar yemeğine bekliyor.
  Kocatepe Kahve evi Ramazan ayında siz değerli misafirleri için Ramazan iftar menüsü hazırladı. Her gün farklı iftar yemeği ile siz değerli misafirlerini ağırlayacak olan Kocatepe Kahve Evi’nde günün menüsünün yanı sıra iftar sonrasında da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyor.   Kocatepe Kahve Evi’nde Günün menüsü; Beyaz et menüsü 27,50 TL   Kırmızı et menüsü 35.00 TL   Rezervasyon: 0 (384) 213 86 54   Kocatepe Kahve Evi Hayırlı İftarlar Diler…
Kocatepe Kahve Evi Ramazan ayına özel birbirinden özel Ramazan menüsü ile siz Nevşehirlilere unutulmaz bir iftar yemeğine bekliyor.

 

Kocatepe Kahve evi Ramazan ayında siz değerli misafirleri için Ramazan iftar menüsü hazırladı. Her gün farklı iftar yemeği ile siz değerli misafirlerini ağırlayacak olan Kocatepe Kahve Evi’nde günün menüsünün yanı sıra iftar sonrasında da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyor.

 

Kocatepe Kahve Evi’nde Günün menüsü;

Beyaz et menüsü 27,50 TL

 

Kırmızı et menüsü 35.00 TL

 

Rezervasyon: 0 (384) 213 86 54

 

Kocatepe Kahve Evi Hayırlı İftarlar Diler…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.