Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İftar Sofrası 16 Temmuz Perşembe Günü Son Kez Kuruluyor

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2015 - 08:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İftar Sofrası 16 Temmuz Perşembe Günü Son Kez Kuruluyor

Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların destekleri ile Ramazan ayı süresince geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına vatandaşlar, adeta akın etti. 18 Haziran 2015 Perşembe günü başlayan ve 16 Temmuz 2015 Perşembe günü son kez kurulacak iftar sofrası, her gün 15 kişilik bir ekip tarafından hazırlanıyor. Nevşehir Belediyesi’nin artık bir gelenek haline getirdiği ve hayırsever vatandaşların katkısı ile birbirinden lezzetli yemek mönüsü ise süslenen iftar sofrası, Türk Mutfağının farklı damak tadını da yansıtıyor. Nevşehir Belediyesi’nin aşçılarının iftar yemekleri, iftar vaktinden yaklaşık 30 dakika önce vatandaşlara dağıtılmaya başlanıyor. İftar saati döneminde evine yetişemeyecek durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirli vatandaşların birlik ve beraberlik ruhu içerisinde iftar yapmasına yönelik olarak hazırlanan iftar sofrasından her gün yaklaşık 1500 e yakın vatandaş yararlandı.  


Nevşehir Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların destekleri ile Ramazan ayı süresince geleneksel hale getirdiği iftar sofrasına vatandaşlar, adeta akın etti.
18 Haziran 2015 Perşembe günü başlayan ve 16 Temmuz 2015 Perşembe günü son kez kurulacak iftar sofrası, her gün 15 kişilik bir ekip tarafından hazırlanıyor.
Nevşehir Belediyesi’nin artık bir gelenek haline getirdiği ve hayırsever vatandaşların katkısı ile birbirinden lezzetli yemek mönüsü ise süslenen iftar sofrası, Türk Mutfağının farklı damak tadını da yansıtıyor.
Nevşehir Belediyesi’nin aşçılarının iftar yemekleri, iftar vaktinden yaklaşık 30 dakika önce vatandaşlara dağıtılmaya başlanıyor.
İftar saati döneminde evine yetişemeyecek durumda olan vatandaşların yanı sıra dar gelirli vatandaşların birlik ve beraberlik ruhu içerisinde iftar yapmasına yönelik olarak hazırlanan iftar sofrasından her gün yaklaşık 1500 e yakın vatandaş yararlandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.