MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İftar yemekleri, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor

GÜNCEL 24.04.2020 - 19:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İftar yemekleri, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor

Nevşehir Belediyesi, evlerinde iftar yemeği hazırlama imkanı bulunmayan ihtiyaç sahibi, engelli, hasta ve yaşlıların evlerine her gün iftar yemeği servisi yapacak.
  Geçtiğimiz yıl, Ramazan ayının manevi ikliminde yaşanması için düzenlediği programlar ve iftar çadırları ile her akşam binlerce Nevşehirliyi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturan Nevşehir Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırlarının kurulmayacak olmasından dolayı ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan yaşlılar için gerekli tedbirlerini aldı.   Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında kentteki kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve engelli 500 kişiyi tespit eden Nevşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam bu kişilerin evlerine iftar servisi yapacak.   Bunun için kurulan 10 ayrı mobil ekip, Ramazan ayının ilk gününde Nevşehir Belediyesi aşçıları tarafından özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatinden önce ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırdı.   İlk gün hazırlanan iftar menüsünde mercimek çorbası, et sote, pirinç pilavı, salata ve tatlı vardı.
Nevşehir Belediyesi, evlerinde iftar yemeği hazırlama imkanı bulunmayan ihtiyaç sahibi, engelli, hasta ve yaşlıların evlerine her gün iftar yemeği servisi yapacak.

 

Geçtiğimiz yıl, Ramazan ayının manevi ikliminde yaşanması için düzenlediği programlar ve iftar çadırları ile her akşam binlerce Nevşehirliyi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturan Nevşehir Belediyesi, korona virüs salgını nedeniyle bu yıl iftar çadırlarının kurulmayacak olmasından dolayı ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan yaşlılar için gerekli tedbirlerini aldı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma ayı olan Ramazan ayında kentteki kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve engelli 500 kişiyi tespit eden Nevşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam bu kişilerin evlerine iftar servisi yapacak.

 

Bunun için kurulan 10 ayrı mobil ekip, Ramazan ayının ilk gününde Nevşehir Belediyesi aşçıları tarafından özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatinden önce ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırdı.

 

İlk gün hazırlanan iftar menüsünde mercimek çorbası, et sote, pirinç pilavı, salata ve tatlı vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.