Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH Arama Kurtarma ekipleri çatışma hattında yardım dağıttı

GÜNCEL 12.05.2021 - 19:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İHH Arama Kurtarma ekipleri çatışma hattında yardım dağıttı

İHH Nevşehir Arama Kurtarma Birimi, Suriye’nin iç bölgelerindeki savaşzede Müslümanları ziyaret ederek yardım faaliyet icra etti.
  Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen sel, deprem, afet, savaş gibi olağanüstü durumlarda arama kurtarma ve insani yardım çalışması yapan İHH Arama Kurtarma ekipleri ramazan ayı boyunca çeşitli yardım kampanyaları da yürüttü.   Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Kayseri illerinin dahil olduğu İHH 7. Bölge Arama Kurtarma Koordinatörlüğü tarafından organize edilen çalışma kapsamında sınırın öte yakasına geçilerek 10 yılı aşkın süredir savaşın çetin şartlarına rağmen ayakta kalma mücadelesi veren mağdur Müslümanlar ile buluşuldu.   Nevşehir İHH Arama Kurtarma Biriminin de yer aldığı etkinlikte, İdlib kırsalındaki kamp ve yetimhane ziyaret edildi.   Zekat, fitre, kıyafet dağıtımının yanı sıra akika kurbanları kesildi.   Ekipler, M4 Karayolunda bulunan ve çatışmaların devam ettiği hattaki yerleşim yerlerini ziyaret ederek mazlumlara gıda ve nakit yardımında bulundu.
İHH Nevşehir Arama Kurtarma Birimi, Suriye’nin iç bölgelerindeki savaşzede Müslümanları ziyaret ederek yardım faaliyet icra etti.

 

Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde meydana gelen sel, deprem, afet, savaş gibi olağanüstü durumlarda arama kurtarma ve insani yardım çalışması yapan İHH Arama Kurtarma ekipleri ramazan ayı boyunca çeşitli yardım kampanyaları da yürüttü.

 

Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Kayseri illerinin dahil olduğu İHH 7. Bölge Arama Kurtarma Koordinatörlüğü tarafından organize edilen çalışma kapsamında sınırın öte yakasına geçilerek 10 yılı aşkın süredir savaşın çetin şartlarına rağmen ayakta kalma mücadelesi veren mağdur Müslümanlar ile buluşuldu.

 

Nevşehir İHH Arama Kurtarma Biriminin de yer aldığı etkinlikte, İdlib kırsalındaki kamp ve yetimhane ziyaret edildi.

 

Zekat, fitre, kıyafet dağıtımının yanı sıra akika kurbanları kesildi.

 

Ekipler, M4 Karayolunda bulunan ve çatışmaların devam ettiği hattaki yerleşim yerlerini ziyaret ederek mazlumlara gıda ve nakit yardımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.