Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH’dan Vali Aktaş’a ziyaret

NEVŞEHİR 09.05.2017 - 19:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İHH’dan Vali Aktaş’a ziyaret

İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Akarsu, İHH Yetim Birimi Başkanı Sedef Öğütgen ve derneğe bağlı çocuklar Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.   İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Akarsu, “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek derneğin bu konudaki çalışmaları ve organizasyonları hakkında Vali Aktaş’a bilgi verdi.   Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yetimlerimize sahip çıkmak, onların ihtiyacı olan maddi ve manevi desteğin verilmesinin önemini vurguladı, bu konuda gerekenlerin yapılacağını belirtti.
İnsani Yardım Vakfı Yetim Birimi Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Akarsu, İHH Yetim Birimi Başkanı Sedef Öğütgen ve derneğe bağlı çocuklar Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

 


İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Akarsu, “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek derneğin bu konudaki çalışmaları ve organizasyonları hakkında Vali Aktaş’a bilgi verdi.

 


Vali Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yetimlerimize sahip çıkmak, onların ihtiyacı olan maddi ve manevi desteğin verilmesinin önemini vurguladı, bu konuda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.