MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Beşir Derneği İle Gülüyor

NEVŞEHİR 09.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Beşir Derneği İle Gülüyor

Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere Beşir Derneği yardımları aralıksız devam ediyor.
  Sosyal inceleme sonucu belirlenip ihtiyaç sahibi listelerine eklenen aileler, ihtiyaç duydukları ürünleri, tanımlanan puan miktarınca para geçmeyen marketten temin ediyorlar.   Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün,  “Beşir Derneği amacı ihtiyaç sahiplerinin rencide olmadan para geçmeyen markette gelerek belirlenen miktarda ihtiyaçlarını bu markette yaparlar. Bu markette hayır sahibinin, ihtiyaç sahibini görmeden ihtiyaç sahibinin de mahzun ve mahcup edilmeden kendi ihtiyaçlarını kendisinin belirleyerek ihtiyaçlarını temin ederler. Siz değerli Nevşehir halkımızın yapmış oldukları hayırları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmada bir köprü görevi olarak bu vazifeyi kendisine üstlenen Nevşehir Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederek; Derneğimize bağışta bulunmak isteyenlerin aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşabilirler” dedi.
Türkiye’de ve dünyada gönüller yapmaya geldik diyerek hayırsever bağışçılarının desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere Beşir Derneği yardımları aralıksız devam ediyor.

 

Sosyal inceleme sonucu belirlenip ihtiyaç sahibi listelerine eklenen aileler, ihtiyaç duydukları ürünleri, tanımlanan puan miktarınca para geçmeyen marketten temin ediyorlar.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün,  “Beşir Derneği amacı ihtiyaç sahiplerinin rencide olmadan para geçmeyen markette gelerek belirlenen miktarda ihtiyaçlarını bu markette yaparlar. Bu markette hayır sahibinin, ihtiyaç sahibini görmeden ihtiyaç sahibinin de mahzun ve mahcup edilmeden kendi ihtiyaçlarını kendisinin belirleyerek ihtiyaçlarını temin ederler. Siz değerli Nevşehir halkımızın yapmış oldukları hayırları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmada bir köprü görevi olarak bu vazifeyi kendisine üstlenen Nevşehir Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederek; Derneğimize bağışta bulunmak isteyenlerin aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.