MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İki kardeş öğrenci Vali Aktaş’ı ziyaret etti

NEVŞEHİR 08.02.2019 - 18:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İki kardeş öğrenci Vali Aktaş’ı ziyaret etti

Nevşehir merkezden Sümeyye ile Sudenur Türkmen kardeşler Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
  Hacı Makbule Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sümeyye Türkmen ile 30 Ağustos İlköğretim Okulu Öğrencisi Sudenur Türkmen’in Nevşehir Valisini görmek ve tanımak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Aktaş ile bir süre görüştüler.   Ziyarette Vali Aktaş Sümeyye ve Sudenur Türkmen ve anneleri Tülay Türkmen’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, istek ve taleplerini dinledi.   Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Aktaş, derslerinin durumunu sorarak kitap okumaları tavsiyesinde bulundu ve derslerinde başarılar diledi.
Nevşehir merkezden Sümeyye ile Sudenur Türkmen kardeşler Vali İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Hacı Makbule Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sümeyye Türkmen ile 30 Ağustos İlköğretim Okulu Öğrencisi Sudenur Türkmen’in Nevşehir Valisini görmek ve tanımak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Aktaş ile bir süre görüştüler.

 

Ziyarette Vali Aktaş Sümeyye ve Sudenur Türkmen ve anneleri Tülay Türkmen’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, istek ve taleplerini dinledi.

 

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Aktaş, derslerinin durumunu sorarak kitap okumaları tavsiyesinde bulundu ve derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.