Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

​İl Defterdarı Ercoşman, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2015 - 14:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

​İl Defterdarı Ercoşman, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti

Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, 26. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti. Nevşehir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun,Muhasebe Müdürü Hasan Çelik,Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun ve Gelir Müdür Vekili Eşref Mutlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ünver’e çiçek takdiminde bulundu. Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerince etkin bir şekilde algılanması ve vergi ödemelerinin daha yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 26. kez gerçekleştirildiğini ifade eden Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, verginin toplumsal kalkınma ve ekonomik büyümedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi yönünde yoğun çaba harcandığını belirtti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Vergi Dairesi çalışanı bir babanın oğlu olduğunu belirterek, Defterdarlığın bu yöndeki çalışmalarını yakından bilen biri olarak ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti ve İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman ve heyete teşekkür etti.
Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, 26. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret etti.
Nevşehir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun,Muhasebe Müdürü Hasan Çelik,Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun ve Gelir Müdür Vekili Eşref Mutlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, Ünver’e çiçek takdiminde bulundu.
Vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerince etkin bir şekilde algılanması ve vergi ödemelerinin daha yaygın hale getirilmesini amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 26. kez gerçekleştirildiğini ifade eden Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, verginin toplumsal kalkınma ve ekonomik büyümedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi yönünde yoğun çaba harcandığını belirtti
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Vergi Dairesi çalışanı bir babanın oğlu olduğunu belirterek, Defterdarlığın bu yöndeki çalışmalarını yakından bilen biri olarak ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti ve İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman ve heyete teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.